Анкета

Онлайн курсове

 Вашето мнение за обученията по Английски и Немски език

Курсовете, които създаваме, независимо от категорията си, се стремят да удовлетворят Вашите очаквания за качествено обучение и достъпна цена. Иновативните подходи за ангажиране на вниманието на учащите, интерактивните упражнения и граматиката, поднесена с примери от ежедневни ситуации са доказали своята ефективност. Множеството от аудио и видео материали въвеждат изучаващия в мелодията на езика, като неусетно развиват умения за слушане и четене с разбиране, като същевременно активират дългосрочната памет и говорните умения на курсиста.

Вашите мнения, препоръки, съвети и желания са тези, които движат развитието на предлаганите от нас услуги, помагат ни да се развиваме и да обогатяваме поднасяната в обученията информация. Ние от Езиков Център Асториа Груп знаем, че критиката е винаги градивна по пътя към съвършенство! Молим Ви да отделите няколко минути и да отговорите на въпросите от нашата анкета.

Анкета към курсисти от следните онлайн курсове:

 

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top