Турски език

Езиков Център Асториа Груп предлага следните курсове по Турски език:

 

Учебният материал, в предлаганите от Езиков Център Асториа Груп курсове по турски език, включва множество текстове за четене, слушане и обсъждане, които предизвикват интерес в курсистите и те с желание и лекота участват в дискусиите. Преминава се през ежедневни теми – храни и напитки, здраве, спорт, работа, семейство, пазаруване, резервации в ресторанти / хотели, време, пътуване и др., като се разговоря по специфични въпроси. Методиката, която се използва за представяне на учебния материал е насочена към поддържане на висока мотивация през целия курс и придобиване на умения за ефективна комуникация. Курсовете по Общ Турски език се разпределят по нива, съобразени с изискванията на Общо-европейската езикова рамка.

Езиков център „Асториа Груп“ подготвя успешно курсисти за употребата на езика в различни професионални сфери. Независимо дали ви трябва Бизнес турски, Турски в хотелиерството и ресторантьорството, Технически турски, Медицински турски или подготовка за сертификационен изпит, ние ще Ви помогнем. Курсове по турски език са базирани на комуникативния метод, с ролеви игри, презентации и разговори, Вие се подготвяте за динамичния и конкуретен свят на бизнеса.

За кого е подходящ този курс? За всеки, който изпитва непреодолима бариера, страх от употребата на езика! Курсовете по разговорен турски ви дават увереност, самочувствие и лекота на изказа в ежедневни ситуации , като срещи с хора, пазаруване, пътуване, ресторант, резервация и настаняване в хотел  и много други. Методът, заложен в програмата на обучение е интерактивният метод. Чрез разиграване на множество ситуации и с помощта на видео и аудио материали Вие учите ефективно и с лекота, като неусетно забравяте за езиковата си бариера.

Бъдещето на нашите деца зависи от действията ни днес! Езиков център „Асториа Груп“ организира курсове за деца и юноши. Всеизвестен факт е, че език се учи най-лесно в ранна възраст. Работим в малки групи, приятна обстановка, а опитните ни преподаватели засаждат зрънцето на любовта към езика в сърцата на децата.  С песни, игри и интерактивни филмчета, те буквално попиват езика, културата и произношението. 
Всички провеждани курсове по турски език са спрямо възрастовата група и нивото на владеене на език на курсистите. За повече информация, свържете се с нас.

курсове турски, курсове турски език, курсове по турски език, курсове по турски

Учебен център „Асториа Груп“ извършва обучение по Турски език както на възрастни, така и на деца и ученици,  от абсолютно начинаещи до сертификатни нива. Организираме курсове по Общ Турски език, Разговорен Турски и Подготовка за сертификатни изпити. От 2015 година предлагаме и интерактивна програма за изучаване на езика. Всеки наш клиент може да се възползва безплатно от нея. Благодарим, че избрахте нас!

Всички курсове по турски език се провеждат в три възможни форми групово обучение, индивидуална форма или комбиниран курс. Можете да заявите Вашето желание за обучение чрез контактна форма или на посочените телефони.

Групови обучения по Турски език

В страницата график бихте могли да намерите повече информация за датите на започващите групи курсове по турски език, продължителността и цената им.

april 2020

Индивидуални курсове по Турски език

Защо да изберем индивидуален план на обучение по Турски език?

 • Свободно избираем график на обучението.
 • Възможност за комбинирано обучение на ниво от общо-европейската езикова рамка + лексика и цялостен изказ на дадена професия.
 • Възможност за комбинирано обучение чрез присъствени лекции + онлайн платформа.
 • Индивидуална насоченост спрямо Вашите предпочитания.
 • Възможност за покриване на две нива едновременно.
 • Обучение по индивидуални планове

Онлайн обучения по Турски език

Курсове по специализиран Турски език

 • Бизнес курсове по турски език за телефонни разговори
 • Бизнес курсове по турски език за провеждане на срещи / конференции
 • Бизнес курсове по турски език за e-mail / провеждане на писмена комуникация
 • Бизнес курсове по турски език за презентации
 • Бизнес курсове по турски език за преговори

Предимства на онлайн курсовете по Турски език

курсове немски, курсове по немски, курсове по немски език варна, курсове по немски език, курсове немски език, курсове по немски, курсове немски език, курсове немски, немски език, курсове по немски език

курсове по английски език варнаИнтернет достъп

Това ви дава възможност да се обучавате в най-подходящото за вас време – вие определяте кога. Изберете и най-удобното за вас място – онлайн обучението може да се проведе и в дома ви!

Онлайн курс по немски език ниво А2Изобилие от изчерпателни видео демонстрации

Във всеки един от модулите в нашите курсове по турски език имате на разположение качествено заснети и напълно изчерпателни видео уроци. Това е нашият начин да направим онлайн обучението изключително приятно за вас и същевременно изясняваме всеки аспект от взетия материал.

онлайн курс по английски а2, онлайн курс по английски b1, онлайн английски b1Връзка с преподавател

Вашият преподавател е на разположение за всичките ви въпроси относно онлайн обучението! Не се затруднявайте излишно, попитайте го.

обучение по немски език, курсове по немски език, курсове по немски език варна, курсове немски варнаДостъп от всяко устройство

Благодарение на съвременните технологии, ще можете да преминавате уроците, в своите курсове по турски език, и през мобилни телефони и таблети. Това предимство на обученията ни отваря много и интересни възможности пред вас – насладете им се!

онлайн английски език, онлайн английски език за начинаещи, онлайн английски а2, онлайн руски език за начинаещи, онлайн немски език а2Подробни и пълни уроци + упражнения

Направили сме уроците максимално ясни и изчерпателни. Всичко в тях се случва „стъпка по стъпка“, придружено с подходящото онагледяване. А междувременно сме се погрижили и за вашата практическа работа.

онлайн курс по английски езикБезплатен сертификат

За разлика от много наши колеги, ние ще ви издадем сертификат за преминатите курсове по турски език абсолютно безплатно! Той ще е на ваше разположение веднага, след като преминете успешно обучението си!

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходимо е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top
X