Курсове по Турски език

Езиков Център Асториа Груп предлага следните курсове по Турски език:

С уроците по общ турски език на Езиков Център Асториа Груп курсистите придобиват сздрава основа за умения като писане, четене, говорене, слушане и разбиране. Обръща се особено внимание на правилното произношение, граматичните правила и усвояването на лексика. Много от темите са свързани с ежедневието, като например: семейство, приятели, спорт, работа, почивка и други. Курсът включват голям брой материали за подготовка, както и теми за дискусии свързани с културата. Предлаганите курсове по турски език са разделени на нива според Европейската езикова рамка. 

Специализираните курсове по турски език са изключително подходящи за курсисти, които искат да използват езика в работната си среда. Без значение дали става въпрос за сферата на бизнеса, медицината, хотелиерството или нещо друго – нашите преподаватели ще могат да Ви помогнат. Обучението по турски език включва разиграването на ситуации от конкретната сфера, провеждането на дискусии, изучаване на конкретна терминология с цел прилагане на езика на практика в работата.

Понякога дори хората с добри познания по турски език се затрудняват, когато трябва да го използват в разговор. Ето защо Езиков Център Асториа Груп предлага разговорни курсове по турски език. Благодарение на различните упражнения за говорене и слушане, курсистите успяват да използват турския език свободно. Вклщчени са както видео, така и аудио записи, с които обучаващите допълнително да се упражняват.

Помогнете на своите деца да развият умения си като ги запишете на езиков курс! Децата имат невероятната способност да учат бързо, а предлаганите курсове по турски език са чудесна възможност да използват този потенциал. От Езиков Център Асториа Груп предлагаме обучение за деца и ученици съобразено с техните нужди. Уроците по турски включват упражнения, които задържат интереса и вниманието на децата през цялото време. Чрез комбинацията от игри и учебния процес, обучаващите се лесно усвояват материала на турски език.

Курсове по Турски език - Индивидуални, групови и онлайн уроци по турски ⭐ Лидери в областта на чуждоезиковото обучение ⭐ Astoria Group

Турски език – Индивидуално и Групово обучение

 

В Езиков Център Асториа Груп ще намерите курсове по турски език, съобразени с Вашите нужди. Можете да избирате между присъствена, групова или онлайн форма на обучение. Разгледайте предимствата на Онлайн виртуална класна стая.

Също така обучението може да варира от по-общо тематика до задълбочаване в конкретна професионална област. Налични са подготвителни уроци за явяване на изпит за езиков сертификат. 

Обученията по турски език са подходящи както за възрастни и ученици, така и за деца.

Групови обучения по Турски език

В страницата график бихте могли да намерите повече информация за датите на започващите групи курсове по турски език, продължителността и цената им.

april 2024

Индивидуални курсове по Турски език

Ползите от обучение по турски език в самостоятелна форма:

• Гъвкав график при избора на дати за уроците.

• Акцентиране върху материала, върху който имате желание да наблегнете.

• При желание, опция за комбиниране на изучаването на турски език по общата езикова рамка и усвояването на професионални термини.

• При желание, съчетаване или избор между онлайн и присъствено обучение.

Онлайн курсове по Турски език

Курсове по специализиран турски език

  • Бизнес уроци по турски за телефонни разговори
  • Бизнес уроци по турски за успешно водене на срещи / събития
  • Бизнес уроци по турски за водене на писмена кореспонденция / имейли
  • Бизнес уроци по турски за презентации
  • Бизнес уроци по турски за преговори

Предимствата на онлайн курсове по Турски език

курсове немски, курсове по немски, курсове по немски език варна, курсове по немски език, курсове немски език, курсове по немски, курсове немски език, курсове немски, немски език, курсове по немски език

курсове по английски език, обучение по английски език, курсове по английски, английски език, курсове по английски език - курсове-по-английски-език-варнаУчете, където и да се намирате

Вие решавате кога и колко бързо ще преминете през материала. Обучение и квалификация от удобството на Вашия дом.

частни уроци по английски език, Езиков Център Асториа ГрупЗадълбочени видео материали

Изчерпателни видео уроци във всеки от нашите курсове по английски език. Гарантираме, че ще се насладите изцяло на своето онлайн обучение и че всяка част от предмета е обяснена.

курсове по английски език, обучение по английски език, онлайн курс по английски а2, онлайн курс по английски b1, онлайн английски b1Комуникация с преподавател

При възникнали въпроси по време на Вашето онлайн обучение, преподавател е на Ваше разположение за да отговори на тях.

уроци по английски език, онлайн курс по английски Асториа ГрупУчите от всяко устройство

Насладете се на многобройните интригуващи възможности, без значение какво устройство използвате!

курсове по английски език, онлайн английски език, онлайн английски език за начинаещи, онлайн английски а2, онлайн руски език за начинаещи, онлайн немски език а2Пълни и задълбочени уроци + упражнения

Модулите във всички уроци по английски език са написани така, че да бъдат възможно най-подробни и лесни. Плавно преминаване през материала, като след всеки урок следват задачи за упражнение.

курсове по английски език, курсове английски език, онлайн курс по английски езикСертификатът е безплатен

Ние ще Ви предоставим сертификат за Вашия курс по английски език напълно безплатно, веднага след като завършите успешно изпита.

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top