Курсове по Английски език

Езиков Център Асториа Груп предлага следните курсове по Английски език:

Текстовете за четене, слушане и обсъждане, използвани в курсове по английски език, са интересни за учениците и те с удоволствие участват в дискусиите. Изучават се както общи теми, така и конкретни ситуации. Начинът на обучение е предназначен да поддържа учениците мотивирани и да им помогне да развият силни комуникационни умения. Съгласно Обща Европейска Езикова Рамка изборът на обучение по английски език – общ модул е разделен на нива. Говорене, слушане, четене и писане са четирите основни умения за изучаване на езика, върху които се набляга в този курс. Всяко ниво започва с граматика и произношение с цел подобряване на активния речник.

Ефективно подготвяме всички курсисти за прилагането на езика в различните професии. Ще Ви помогнем, независимо дали искате да ползвате нашите курсове по английски език във връзка бизнес, хотелиерство, ресторантьорство, медицина или подготовка за изпити. С ролеви игри, презентации и диалози, курсовете са съсредоточени върху комуникативната методика, подготвяйки Ви за динамичния и съпернически корпоративен свят.

Кой може да се възползва от този курс? Ако имате притеснения в комуникацията и употребата на английски език, то Вие сте на правилното място. Предлагаме Ви възможността да повишите своята увереност и комфорт в общуването при обичайни обстоятелства като среща с нови хора, пазаруване, пътуване и много други. Избирайки нашите курсове по английски език, Вие избирате един от най-интерактивните методи, използвани в програма за обучение на чужди езици. Ефективно изучаване на езика и то без усилие чрез симулиране на различни сценарии, с помощта на видео и аудио материали. В процеса на обучение забравяте, че някога сте имали езикова бариера.

Всички знаем, че бъдещето на нашите деца, зависи изцяло от това колко ранно започнем тяхното развитие! Изучаването на чужди езици е най-лесно когато децата са още малки. За нас, екипа на Езиков Център Асториа Груп, ще бъде повече от удоволствие и мисия да помогнем в растежа на Вашите малчугани. Работим в уютна обстановка с малки групи, а нашите квалифицирани преподаватели с лекота създават любовта към езика в сърцата на младите ученици. Придобиват езика, културата и произношението чрез песни, дейности и интерактивни филми.

Нашите курсове по английски език се формират въз основа на възрастовата група на ученика и степента на езикови умения.

Курсове по Английски език - Индивидуални, групови и онлайн уроци по английски ⭐ Лидери в областта на чуждоезиковото обучение ⭐ Асториа Груп

Английски език – Индивидуално и Групово обучение

 

Предоставяме Ви възможност за изучаване на езика от напълно начинаещо ниво. Обучението по английски език е напълно подходящи, както за деца и ученици така и за възрастни. Имате желание да се издигнете на работното място или искате да отворите нови хоризонти пред себе си. Или искате да помогнете за развитието на своето дете, да бъде с една крачка пред останалите си връстници. Предлагаме подготовка и регистрация за изпити за Вашето обучение в чужбина: IELTS, TOEFL и др.

Курсове по Английски език, с които Вие избирате своето бъдеще!

Имате възможност да се запишете в група, индивидуални или комбинирано. А за тези, които желаят да изучават езика от удобството на своя дом, предлагаме и онлайн форма на обучение с преподавател. Разгледайте предимствата на Онлайн виртуална класна стая на Езиков Център Асториа Груп.

Групови обучения по Английски език

В страницата график бихте могли да намерите повече информация за датите на започващите групи курсове по английски език, продължителността и цената им.

Индивидуални курсове по Английски език

Ако все още не сте сигурни дали да изберете индивидуална форма на обучение, нека Ви представим няколко от предимствата:

• Вие избирате графика за провеждане на уроците!

• Искате комбинация между присъствено и онлайн провеждане на обучението? Предлагаме и тази опция!

• От Вас зависи дали ще изучавате едновременно ниво и лексика с изказ по професия!

• Индивидуален план спрямо Вашите нужди и предпочитания!

Онлайн курсове по Английски език

Предимствата на онлайн курсове по Английски език

курсове немски, курсове по немски, курсове по немски език варна, курсове по немски език, курсове немски език, курсове по немски, курсове немски език, курсове немски, немски език, курсове по немски език

курсове по английски език, обучение по английски език, курсове по английски, английски език, курсове по английски език - курсове-по-английски-език-варнаУчете, където и да се намирате

Вие решавате кога и колко бързо ще преминете през материала. Обучение и квалификация от удобството на Вашия дом.

частни уроци по английски език, Езиков Център Асториа ГрупЗадълбочени видео материали

Изчерпателни видео уроци във всеки от нашите курсове по английски език. Гарантираме, че ще се насладите изцяло на своето онлайн обучение и че всяка част от предмета е обяснена.

курсове по английски език, обучение по английски език, онлайн курс по английски а2, онлайн курс по английски b1, онлайн английски b1Комуникация с преподавател

При възникнали въпроси по време на Вашето онлайн обучение, преподавател е на Ваше разположение за да отговори на тях.

уроци по английски език, онлайн курс по английски Асториа ГрупУчите от всяко устройство

Насладете се на многобройните интригуващи възможности, без значение какво устройство използвате!

курсове по английски език, онлайн английски език, онлайн английски език за начинаещи, онлайн английски а2, онлайн руски език за начинаещи, онлайн немски език а2Пълни и задълбочени уроци + упражнения

Модулите във всички уроци по английски език са написани така, че да бъдат възможно най-подробни и лесни. Плавно преминаване през материала, като след всеки урок следват задачи за упражнение.

курсове по английски език, курсове английски език, онлайн курс по английски езикСертификатът е безплатен

Ние ще Ви предоставим сертификат за Вашия курс по английски език напълно безплатно, веднага след като завършите успешно изпита.

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top