Доволният клиент е всичко за нас затова:
езикови и компютърни обучения

1.Изготвяме статистика за всеки курсист на Езиков Център Асториа Груп относно постигнатите резултати и анулиране на проблемните зони

 

 

2 Посрещаме с професионализъм, коректно отношение и качество, а при раздяла виждате, че това не са просто думи 

 

 

3.Уважаваме личния бюджет 

 

 

4. Работим 12 / 7, за да сме на разположение винаги когато имате нужда

 

Езиков Център Асториа Груп

 

Езиков Център Асториа Груп е ориентиран изцяло към подобряване на предлаганите на пазара услуги. Знаят колко е ценно времето Ви и се стремят да го оползотворят!

Предлагаме разнообразие от:

 • Езиков център Асториа Груп - за насЕзикови курсове
 • АРТ курсове
 • Помощ на ученика 
 • Висша математика, Марлин тестове
 • Изработка на мотивационни писма и автобиография
 • Превод на документи 
 • Книгопечат
 • Професионална квалификация професия Готвач, Барман, Сладкар

  Инвестирайте в бъдещето си с Асториа Груп!

 

 • Ние сме способни да се придвижваме бързо към нови пазари, възможности, административни системи, да се променяме, адаптираме и да сме гъвкави според желанията на всеки един курсист. Знаем как да Ви удовлетворим, да сме близо до Вас и да си сътрудничим пълноценно.

 • Ние сме способни да осигуряваме отговорност, да имаме стил на работа, ориентиран към резултатите и дисциплината, да спазваме обещанията си, да имаме способността да работим съгласно най-високите професионални стандарти.

 • Ние сме способни да формираме мениджърски, държавни и всякакви други партньорства, с цел създаване и формиране на нова култура, която да бъде фирмена марка в очите на клиенти, служители и инвеститори, да имаме общи цели и прозрачност върху бизнес погледа. От Езиков Цетър Асториа Груп създаваме нови методи за обучение, нови бизнес модели за развитие, нови иновативни онлайн платформи и продуктови иновации. 

 • Ние, като организация, сме способни да учим от успехите и неуспехите, да генерираме и използваме идеите, които работят във времето, географските региони, бизнес единиците и функционалните направления. Използваме най-новите трендове в технологиите с приложения вътре и вън от компанията и уважаваме природата и заобикалящия ни свят като изхвърляме разделно, засаждаме растителност и предпочитаме електронни носители вместо лист хартия. Организираме социални дейности и помагаме на деца и сираци в нужда. От Езиков Цетър Асториа Груп даряваме чуждоезиково и компютърно обучение на деца в неравностойно положение и на деца оставени без родителски грижи.

 • Ние сме способни да идентифицираме качествата и резултатите на лидерите на бъдещето, за да създаваме лидерска марка, както и да инвестираме в способите за създаване на такава. Ние от Езиков Цетър Асториа Груп  сме способни да осигуряваме качество във всичко, което вършим, да инвестираме в качество на процеси и продукти, да споделяме общ поглед за качеството и непрекъснатото му подобряване. Създаваме синергия между различните части на нашия бизнес, за да правим така, че общото да е по-голямо от сбора на отделните му части както на организационно ниво, така и на екипно ниво.

 • Ние сме уверени, че притежаваме компетентен и съпричастен персонал по всички нива на организацията.

 

Започнете своето онлайн обучение

Сега ›

За връзка с нас:

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходимо е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top
X