Доволният клиент е всичко за нас затова:

езикови и компютърни обучения1. Изготвяме статистика за всеки курсист на Езиков Център Асториа Груп относно постигнатите резултати и анулиране на проблемните зони

 

2. Посрещаме с професионализъм, коректно отношение и качество, а при раздяла виждате, че това не са просто думи

 

 

3. Уважаваме личния бюджет

 

4. Работим 12 / 7, за да сме на разположение винаги когато имате нужда

Езиков Център Асториа Груп

 

Езиков Център Асториа Груп е ориентиран изцяло към подобряване на предлаганите на пазара услуги. Знаят колко е ценно времето Ви и се стремят да го оползотворят!

Предлагаме разнообразие от:

Запиши своето онлайн обучение сега!

 • Ние сме способни да се придвижваме бързо към нови пазари, възможности, административни системи, да се променяме, адаптираме и да сме гъвкави според желанията на всеки един курсист. Знаем как да Ви удовлетворим, да сме близо до Вас и да си сътрудничим пълноценно.

 

 • Ние сме способни да осигуряваме отговорност, да имаме стил на работа, ориентиран към резултатите и дисциплината, да спазваме обещанията си, да имаме способността да работим съгласно най-високите професионални стандарти.

 

 • Ние сме способни да формираме мениджърски, държавни и всякакви други партньорства, с цел създаване и формиране на нова култура, която да бъде фирмена марка в очите на клиенти, служители и инвеститори, да имаме общи цели и прозрачност върху бизнес погледа. От Езиков Цетър Асториа Груп създаваме нови методи за обучение, нови бизнес модели за развитие, нови иновативни онлайн платформи и продуктови иновации.

 

 • Ние, като организация, сме способни да учим от успехите и неуспехите, да генерираме и използваме идеите, които работят във времето, географските региони, бизнес единиците и функционалните направления. Използваме най-новите трендове в технологиите с приложения вътре и вън от компанията и уважаваме природата и заобикалящия ни свят като изхвърляме разделно, засаждаме растителност и предпочитаме електронни носители вместо лист хартия. Организираме социални дейности и помагаме на деца и сираци в нужда. От Езиков Цетър Асториа Груп даряваме чуждоезиково и компютърно обучение на деца в неравностойно положение и на деца оставени без родителски грижи.

 

 • Ние сме способни да идентифицираме качествата и резултатите на лидерите на бъдещето, за да създаваме лидерска марка, както и да инвестираме в способите за създаване на такава. Ние от Езиков Цетър Асториа Груп  сме способни да осигуряваме качество във всичко, което вършим, да инвестираме в качество на процеси и продукти, да споделяме общ поглед за качеството и непрекъснатото му подобряване. Създаваме синергия между различните части на нашия бизнес, за да правим така, че общото да е по-голямо от сбора на отделните му части както на организационно ниво, така и на екипно ниво.

 

 • Ние сме уверени, че притежаваме компетентен и съпричастен персонал по всички нива на организацията.

Нашите партньори:


certa medical, работа за лекари и медици


 

Certa Medical – надежден партньор при професионалната реализация на медицински специалисти в Германия.

Certa GmbH е немска фирма посредник за трудова заетост в областта на медицината.

Ние предлагаме следните услуги, които са напълно безплатни за Вас:

 • Консултации по седните теми:
 • Необходими документи за признаването на образованието Ви в Германия
 • Превод и легализация на необходимите документи от България
 • Изисквания за започване на работа в Германия
 • Езикови курсове и изпитни институции
 • Поготовка за явяването на професионален изпит за апробация в ГерманияCerta medical работа за лекари и медици с немски език
 • Заемаме се изцяло с необходимите действия за признаване на квалификацията в Германия.
 • На лекари завършили образованието си в държава членка на Европейския Съюз заплащаме 100% от цената на подготвителен курс за изпита за апробация в Германия както и държавната такса за разглеждане на заявлението за апробация в Германия.
 • На медицински сестри, акушерки и лаборанти поемаме изцяло разходите за подаване на документи и признаване на квалификацията в Германия.
 • Заплащаме всички необходими разходи за транспорт и настаняване при явяване на интервюта с работодатели в Германия.
 • След признаване на квалификацията Ви в Германия Ви гарантираме интересни и доходоносни предложения за работа в болнияни заведения в регион по ваш избор, както и по желаната от Вас специалност.
 • След успешно преминаване на интервю, Вие ще получите трудов договор с немски трудови правоотношения и заплащане синхронизирано с немското законодателство.
 • Ще Ви съпътстваме и помагаме при търсене и наемане на подходящо жилище, кактои на детска градина или училище за Вашите деца.
 • Пълна подкрепа с информация и напътствия за първите формалности в Германия. Регистрация, здравно осигуряване, банкова сметка, лекарски съюз, пенсионна схема и др.
 • През цялото време на кандидатстване и след започване на работа, за вас ще се грижи наш сътрудник, който ще отговаря на всички належащи въпроси и възникнали проблеми.

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top