IELTS

IELTS- Какво е IELTS и защо ми трябва?

IELTS (International English Language Testing System) е най-популярният тест по английски език в света. Повече от два милиона теста се провеждат всяка година.

Изпитът IELTS отваря врати – той може да Ви помогне да живеете, учите или работите по цял свят. Резултатите от IELTS се признават от над 9 000 организации в 140 страни, включително държавни, образователни институции и работодатели.

IELTS е единственият тест по английски език, признат от имиграционните служби на всички държави, които изискват удостоверение за езиково ниво.

Ако кандидатствате за виза за временно или постоянно пребиваване в Обединеното кралство, IELTS е един от признатите тестове по английски език за тази цел. Резултатите от IELTS се признават от над 8000 институции по цял свят, а само през изминалата година броят кандидати, явили се на изпита, надхвърлихa два милиона в глобален мащаб.

ielts - academic or general

Аcademic or general IELTS

Модулите слушане и говорене са еднакви за всички, но четенето и писането се различават в зависимост от целта на вземане на изпита IELTS. Aко желаете да се обучавате или да работите по специалност, където езиковите изисквания са много високи (например в областта на медицината или правото), е необходимо да се явите на Академичния модул на IELTS.
Ако кандидатствате за емиграция, или сте се насочили към професия с практически характер, е необходимо да се явите на Общия модул.

925041201s-min

Подготвителни курсове IELTS

Езиков Център Асториа Груп организира 24 часов курс (учебни) подготовка за IELTS. В курсовете за подготовка за теста IELTS ще се обучавате със световните лидери в областта на обученията по английски език. Ще научите изпитни стратегии, които ще ви помогнат да постигнете своята максимална оценка на най-признатия международен тест по английски.
Ще бъдете обучавани от специалисти, които познават в детайли теста IELTS и ще ви дадат насоки как да извлечете максимална полза от наученото.

Ielts

Дата и регистрация

Търсите дата, на която да се явите на изпит? Независимо кой от двата варианта изпит IELTS ще полагате, екипът на Езиков Център Асториа Груп е готов да Ви консултира относно графика, местоположението и цената за полагане на изпит IELTS.
Консултирайте се с нас и заявете своето участие на място  в офиса на Езиков Център Асториа Груп или онлайн, посредством формата за регистрация. Официално обявената стойност на изпита за 2016 година можете да видите на страницата ни за дати и регистрация.

Общи условия на IELTS

Важно е да се запознаете и да приемете общите условия на IELTS, когато се регистрирате за изпита.

Общите условия съдържат важна информация, включително и подробности за:

– протичането на изпитния ден

– какво можете да носите в изпитната зала

– правилата, които е необходимо да спазвате

– сигурност на изпита

– резултати

– процедура за отмяна на изпитната дата

– как използваме вашите данни.

С регистрирането си за изпита онлайн, Вие потвърждавате, че сте прочели, съгласни сте и ще спазвате Общите условия на IELTS:

Можете да кандидатствате за възстановяване на изпитната такса:

♦ Ако отмените Вашата регистрация преди крайния срок за регистрация за изпитната дата: ще ви бъде възстановена пълната изпитна такса, без да се удържа административна такса.

♦ Ако сте болни в деня на изпита, необходимо е да ни предоставите медицински документ не по-късно от 5 работни дни след датата на писмения изпит, който да удостоверява медицинския проблем на изпитната дата. Медицинският документ за работещи е болничен лист, а в останалите случаи – медицинска бележка, придружена от амбулаторен лист. Ако сте над 18 години и не работите, трябва също да представите копие от студентска книжка или регистрация за безработен. Ще Ви бъде възстановена изпитната такса минус административна такса от 100 лева.

Можете да кандидаствате за промяна на изпитната дата:

♦ Ако сте болни в деня на изпита и желаете да се прехвърлите за следваща изпитна дата, трябва да ни предоставите искане за трансфер, заедно с оригинален медицински документ, не по-късно от 5 работни дни след датата на писмения изпит, който да удостоверява медицинския проблем на изпитната дата. Медицинският документ за работещи е болничен лист, а в останалите случаи – медицинска бележка, придружена от амбулаторен лист. Ако сте над 18 години и не работите, трябва също да представите копие от студентска книжка или регистрация за безработен. Ще бъдете прехвърлени към следваща изпитна дата, но за това е необходимо да заплатите допълнителна административна такса от 100 лева.  Изпитната дата, за която желаете да се прехвърлите, не трябва да е след повече от 3 месеца. Ако искате да се прехвърлите за изпитна дата след повече от 3 месеца, трябва да кандидатствате за възстановяване на изпитната такса и след това отново да се регистрирате.

♦ Преди крайния срок за регистрация за изпитната дата, за която сте регистриран, без допълнителна административна такса.  След oдобрение на молбата Ви, е необходимо да изберете дата в рамките на следващите три месеца. Новата дата ще бъде потвърдена от администратора, в зависимост от свободните места. Може да има ограничение в броя на изпитните дати през следващия пет-седмичен период.

Преди крайния срок за регистрация можете да промените варианта на IELTS (Academic/General Training), за който сте се записали първоначално.

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходимо е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top
X