Руски език

Езиков Център Асториа Груп предлага следните курсове Руски език:

 

Учебният материал в предлаганите от нас курсове по руски език включва множество текстове за четене, слушане и обсъждане, които предизвикват интерес в курсистите и те с желание и лекота участват в дискусиите. Преминава се през ежедневни теми – храни и напитки, здраве, спорт, работа, семейство, пазаруване, резервации в ресторанти / хотели, време, пътуване и др., като се разговоря по специфични въпроси. Методиката, която се използва за представяне на учебния материал, в нашите курсове руски език, е насочена към поддържане на висока мотивация през целия курс и придобиване на умения за ефективна комуникация. Курсовете по Общ Руски език се разпределят по нива, съобразени с изискванията на Общо-европейската езикова рамка.

Езиков център „Асториа Груп“ подготвя успешно курсисти за употребата на езика в различни професионални сфери. Независимо дали ви трябва Бизнес руски, Руски език в хотелиерството и ресторантьорството,Технически руски, Медицински руски или подготовка за сертификационен изпит, ние ще Ви помогнем. Курсовете са базирани на комуникативния метод, с ролеви игри, презентации и разговори, Вие се подготвяте за динамичния и конкуретен свят на бизнеса. Разполагаме с амбициозен екип от квалифицирани преподаватели, чиято единствена цел е да Ви предадат знанията си! Всички наши курсове руски език се провеждат спрямо входното ниво на знания на курсистите.

За кого е подходящ този курс? За всеки, който изпитва непреодолима бариера, страх от употребата на руски език! Курсовете по разговорен руски Ви дават увереност, самочувствие и лекота на изказа в ежедневни ситуации , като срещи с хора, пазаруване, пътуване, ресторант, резервация и настаняване в хотел  и много други. Методът, заложен в програмата на обучение е интерактивният метод. Чрез разиграване на множество ситуации и с помощта на видео и аудио материали Вие учите ефективно и с лекота, като неусетно забравяте за езиковата си бариера.

Бъдещето на нашите деца зависи от действията ни днес! Езиков център „Асториа Груп“ организира курсове по руски език за деца и юноши. Всеизвестен факт е, че език се учи най-лесно в ранна възраст. Работим в малки групи, приятна обстановка, а опитните ни преподаватели засаждат зрънцето на любовта към езика в сърцата на децата.  С песни, игри и интерактивни филмчета, те буквално попиват езика, културата и произношението. 
Курсовете са спрямо възрастовата група и нивото на владеене на език на курсистите. За повече информация, свържете се с нас.

курсове руски, курсове по руски, руски език курсове, курсове руски език, обучение по руски език, обучение руски език, курсове-по-руски-език

Учебен център „Асториа Груп“ извършва обучение по Руски език както на възрастни, така и на деца и ученици,  от абсолютно начинаещи до сертификатни нива. Организираме курсове по Общ Руски език, Бизнес руски, Руски език в хотелиерството и ресторантьорството, Технически руски език.

Всички курсове се провеждат в три възможни форми  – групово обучение, индивидуална форма или комбиниран курс. Можете да заявите Вашето желание за обучение чрез контактната форма или на посочените телефони.

В страницата график бихте могли да намерите повече информация за датите на започващите групи, продължителността и цената им.

Групови обучения по Руски език

В страницата график бихте могли да намерите повече информация за датите на започващите групи, продължителността и цената им.

april 2020

Индивидуални курсове по Руски език

Защо да изберем индивидуален план на обучение по Руски език?

  • Свободно избираем график на обучението.
  • Възможност за комбинирано обучение на ниво от общо-европейската езикова рамка + лексика и цялостен изказ на дадена професия.
  • Възможност за комбинирано обучение чрез присъствени лекции + онлайн платформа.
  • Индивидуална насоченост спрямо Вашите предпочитания.
  • Възможност за покриване на две нива едновременно.
  • Обучение по индивидуални планове

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходимо е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top
X