Курсове по Руски език

Езиков Център Асториа Груп предлага следните курсове по Руски език:

Курсовете на Езиков Център Асториа Груп са чудесна възможност за придобиване на умения при говоренето, четенето, слушането и писането на руски. В нашите курсове по руски език се обръща внимание на характерното за езика произношение, граматичните структури, падежите, както и лексиката. Учат се теми свързани с професиите, държавите, храни, ежедневни теми и други. В обучението са включени и различни спомагателни материали, които допълнително правят уроците по руски интересни и приятни. Предлагат се курсове по различните езикови нива, които са съобразени с общата рамка.

Асториа Груп подготвя и професионалисти за използване на руския език в работна среда. С пердлаганите курсове по руски език предназначени за конкретни сфери като медицина, бизнес, технологии и други, курсистите успяват да надградят своето професионално развитие. В обучението са включени уроци и упражнения, обвързани с реалната работна среда и заедно с опитните ни преподаватели ще можете да се справите успешно. Всички уроци по руски език са съобразени с нивото на курсистите.

Овладяването на един чужд език се състои както в граматиката и лексиката, така и в използването му при разговори. Ето къде и много хора изпитват затруднения. За това Езиков Център Асториа Груп предлага разговорни курсове по руски език. Той е особено подходящ за обучаващите се, които искат да са уверени в прилагането на езика и да общуват свободно на него. Нашите преподаватели ще Ви помогнат да усвоите всички тънкости и да започнете да се чувствате по-уверени в изказа си.

Помогнете на децата си да опознаят нови култура и език като ги запишете на курсове по руски език в Езиков Център Асториа Груп. Благодарение на нашите опитни преподаватели децата Ви ще получат нови знания докато се забавляват. Езиковите занимания протичат в малки групи, където се обръща внимание на нуждите на обучаващите се. Всеки курс по руски е съобразен с езиковото ниво на децата.

Курсове по Руски език - Индивидуални, групови и онлайн уроци по руски ⭐ Лидери в областта на чуждоезиковото обучение ⭐ Astoria Group

Руски език – Индивидуално и Групово обучение

 

В Езиков Център Асториа Груп имате избор между курсове в група, индивидуално или онлайн. Разгледайте предимствата на Онлайн виртуална класна стая. Предлаганите курсове по руски език са подходящи за деца, ученици и възрастни. Независимо от Вашия избор, можете да се възползвате напълно безплатно и от интерактивните програми за обучение по руски език, вградени в платформата.

Можете да заявите Вашето желание за обучение чрез контактна форма или на посочените телефони.

Групови обучения по Руски език

В страницата график бихте могли да намерите повече информация за датите на започващите групи курсове по руски език, продължителността и цената им.

Индивидуални курсове по Руски език

Защо индивидуалното обучение по руски език е подходящо за мен?

• Индивидуален график за обучителния план.

• Съобразяване на езиковия курс с личните потребности на курсиста.

• Опция за впреминаване на повече от едно езиково ниво наведнъж.

• Избор дали лекциите да са в присъствена, онлайн или хибридна форма.

Онлайн курсове по Руски език

Курсове по специализиран руски език

  • • Бизнес уроци по руски за телефонни разговори
  • • Бизнес уроци по руски за успешно водене на срещи / събития
  • • Бизнес уроци по руски за водене на писмена кореспонденция / имейли
  • Бизнес уроци по руски за презентации
  • • Бизнес уроци по руски за преговори

Предимствата на онлайн курсове по Руски език

курсове немски, курсове по немски, курсове по немски език варна, курсове по немски език, курсове немски език, курсове по немски, курсове немски език, курсове немски, немски език, курсове по немски език

курсове по английски език, обучение по английски език, курсове по английски, английски език, курсове по английски език - курсове-по-английски-език-варнаУчете, където и да се намирате

Вие решавате кога и колко бързо ще преминете през материала. Обучение и квалификация от удобството на Вашия дом.

частни уроци по английски език, Езиков Център Асториа ГрупЗадълбочени видео материали

Изчерпателни видео уроци във всеки от нашите курсове по английски език. Гарантираме, че ще се насладите изцяло на своето онлайн обучение и че всяка част от предмета е обяснена.

курсове по английски език, обучение по английски език, онлайн курс по английски а2, онлайн курс по английски b1, онлайн английски b1Комуникация с преподавател

При възникнали въпроси по време на Вашето онлайн обучение, преподавател е на Ваше разположение за да отговори на тях.

уроци по английски език, онлайн курс по английски Асториа ГрупУчите от всяко устройство

Насладете се на многобройните интригуващи възможности, без значение какво устройство използвате!

курсове по английски език, онлайн английски език, онлайн английски език за начинаещи, онлайн английски а2, онлайн руски език за начинаещи, онлайн немски език а2Пълни и задълбочени уроци + упражнения

Модулите във всички уроци по английски език са написани така, че да бъдат възможно най-подробни и лесни. Плавно преминаване през материала, като след всеки урок следват задачи за упражнение.

курсове по английски език, курсове английски език, онлайн курс по английски езикСертификатът е безплатен

Ние ще Ви предоставим сертификат за Вашия курс по английски език напълно безплатно, веднага след като завършите успешно изпита.

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top