Испански език

Езиков Център Асториа Груп предлага следните курсове Испански език:

 

Учебният материал в предлаганите от нас курсове испански език включва множество текстове за четене, слушане и обсъждане, които предизвикват интерес в курсистите и те с желание и лекота участват в дискусиите. Преминава се през ежедневни теми – храни и напитки, здраве, спорт, работа, семейство, пазаруване, резервации в ресторанти / хотели, време, пътуване и др., като се разговоря по специфични въпроси. Методиката, която се използва за представяне на учебния материал е насочена към поддържане на висока мотивация през целия курс и придобиване на умения за ефективна комуникация. Курсовете по Общ Испански език се разпределят по нива, съобразени с изискванията на Общо-европейската езикова рамка.

Езиков център „Асториа Груп“ подготвя успешно курсисти за употребата на езика в различни професионални сфери. Независимо дали Ви трябва Бизнес испански, Испански в хотелиерството и ресторантьорството, Технически испански, Медицински испански или подготовка за сертификационен изпит, ние ще Ви помогнем. Курсовете са базирани на комуникативния метод, с ролеви игри, презентации и разговори, Вие се подготвяте за динамичния и конкуретен свят на бизнеса. Всички наши курсове испански език са съобразени с входящото ниво на знания на курсистите

За кого е подходящ този курс? За всеки, който изпитва непреодолима бариера, страх от употребата на езика! Курсовете по разговорен испански Ви дават увереност, самочувствие и лекота на изказа в ежедневни ситуации , като срещи с хора, пазаруване, пътуване, ресторант, резервация и настаняване в хотел  и много други. Методът, заложен в програмата на обучение е интерактивният метод. Чрез разиграване на множество ситуации и с помощта на видео и аудио материали Вие учите ефективно и с лекота, като неусетно забравяте за езиковата си бариера. Предлаганите от нас курсове испански език ще Ви помогнат да преодолеете именно тази езикова бариера

Бъдещето на нашите деца зависи от действията ни днес! Езиков център „Асториа Груп“ организира курсове за деца и юноши. Всеизвестен факт е, че език се учи най-лесно в ранна възраст. Работим в малки групи, приятна обстановка, а опитните ни преподаватели засаждат зрънцето на любовта към езика в сърцата на децата.  С песни, игри и интерактивни филмчета, те буквално попиват езика, културата и произношението. 
Курсовете са спрямо възрастовата група и нивото на владеене на език на курсистите. За повече информация, свържете се с нас.

обучение по испански език, обучение испански,курсове испански, курсове по испански, курсове испански език, курсове по испански език, испански език

Учебен център „Асториа Груп“ извършва обучение по Испански език както на възрастни, така и на деца и ученици,  от абсолютно начинаещи до сертификатни нива. Организираме курсове по Общ Испански език, Разговорен Испански и Подготовка за сертификатни изпити. От 2015 година предлагаме и интерактивна програма за изучаване на езика. Всеки наш клиент може да се възползва безплатно от нея. Благодарим, че избрахте нас!

Всички курсове се провеждат в три възможни форми групово обучение, индивидуална форма или комбиниран курс. Можете да заявите Вашето желание за обучение чрез контактна форма или на посочените телефони.

Групови обучения по Испански език

В страницата график бихте могли да намерите повече информация за датите на започващите групи, продължителността и цената им.

april 2020

Индивидуални курсове по Испански език

Защо да изберем индивидуален план на обучение по Испански език?

  • Свободно избираем график на обучението.
  • Възможност за комбинирано обучение на ниво от общо-европейската езикова рамка + лексика и цялостен изказ на дадена професия.
  • Възможност за комбинирано обучение чрез присъствени лекции + онлайн платформа.
  • Индивидуална насоченост спрямо Вашите предпочитания.
  • Възможност за покриване на две нива едновременно.
  • Обучение по индивидуални планове

Онлайн обучения по Испански език

Курсове по общ испански език

  • Онлайн обучение ниво А1 – напълно начинаещи / начинаещи
  • Онлайн обучение ниво А2

Курсове по специализиран испански език

  • Бизнес Испански
  • Испански в туризма

Предимства на онлайн курсовете по Испански език

курсове немски, курсове по немски, курсове по немски език варна, курсове по немски език, курсове немски език, курсове по немски, курсове немски език, курсове немски, немски език, курсове по немски език

обучение по английски език, курсове по английски, английски език, курсове по английски език - курсове-по-английски-език-варнаИнтернет достъп

Това ви дава възможност да се обучавате в най-подходящото за вас време – вие определяте кога. Изберете и най-удобното за вас място – онлайн обучението може да се проведе и в дома ви!

Онлайн курс по немски език ниво А2Изобилие от изчерпателни видео демонстрации

Във всеки един от модулите имате на разположение качествено заснети и напълно изчерпателни видео уроци. Това е нашият начин да направим онлайн обучението изключително приятно за вас и същевременно изясняваме всеки аспект от взетия материал.

курсове италиански, курсове по италиански, италиански език курсове, курсове италиански език, обучение по италиански език, обучение италиански език, курсове по италиански-езикВръзка с преподавател

Вашият преподавател е на разположение за всичките ви въпроси относно онлайн обучението! Не се затруднявайте излишно, попитайте го.

обучение по испански език, обучение испански език, обучения по испанскиДостъп от всяко устройство

Благодарение на съвременните технологии, ще можете да преминавате своите уроци и през мобилни телефони и таблети. Това предимство на обученията ни отваря много и интересни възможности пред вас – насладете им се!

онлайн английски език, онлайн английски език за начинаещи, онлайн английски а2, онлайн руски език за начинаещи, онлайн немски език а2Подробни и пълни уроци + упражнения

Направили сме уроците, към Вашите курсове испански език, максимално ясни и изчерпателни. Всичко в тях се случва „стъпка по стъпка“, придружено с подходящото онагледяване. А междувременно сме се погрижили и за вашата практическа работа.

курсове испански език, обучение по испански език, обучение испански език, обучения по испанскиБезплатен сертификат

За разлика от много наши колеги, ние ще ви издадем сертификат за преминатия курс абсолютно безплатно! Той ще е на ваше разположение веднага, след като преминете успешно Вашите курсове испански език!

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходимо е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top
X