Курсове по Италиански език

Езиков Център Асториа Груп предлага следните курсове по Италиански език:

Докоснете се до богатата италианска култура като се запишете на курс по италиански език в Езиков Център Асториа Груп. Преподавателите ни ще Ви помогнат да овладеете италианския език като материалът е концентриран върху компоненти като четене, писане и слушане с разбиране, както и водене на диалог. В учебния план са включени интересни теми като храна, пътуване, хобита, професии, семейство и други. Всички курсове по италиански език са съобразени с общата европейска езикова рамка.

Работната Ви позиция изисква задълбочаване на познанията Ви по италиански и усвояване на нова терминология? Спвциализираните курсове по италиански език на Асториа Груп са точният избор за Вас. Много курсисти се интересуват от работа в сферата на медицината, хотелиерството, бизнеса и други. Нашето обучение ще осигури качествени знания в тези и други сфери като се фокусира върху използването на италианския език в реалната работна среда. Курсовете се базират ма професионалните изисквания и прилагаме подходящите за целта методи на обучение.

Общуването чрез изучавания език е винаги удовлетворяващо за обучаващите се. От Езиков Център Асториа Груп гарантираме, че нашите курсисти ще прилагат италианския език по правилния начин в разговор. За това разговорните курсове по италиански език обръща внимание на често използваните изрази от ежедневието, важната лексика и правилното произношение. Използват се различни методи като ролеви игри, практически подход и други, за да осигурим увереност на курсистите при използването на италианския език.

Направете първата крачка в развитието на Вашите деца като ги запишете на курс по италиански език. Научаването на италиански още в ранна възраст ще помогне за израстването и ще даде още по-добри възможности за реализиране. Предлаганите курсове по италиански език са съобразени с нивото на владеене и следват общоприетата европейска езикова рамка. Материалът е балансиран като от една страна е интересен и забавен за децата, а от друга е достатъчно интензивен, за да се напредва в усвояването на италианския. В езиковия план са включени разнообразие от занимания, игри, упражнения и песни, които задържат вниманието и интереса към езика.

Курсове по Италиански език - Индивидуални, групови, онлайн уроци по италиански ⭐ Лидери в областта на чуждоезиковото обучение ⭐ Astoria Group

Италиански език – Индивидуално и Групово обучение

 

В Езиков Център Асториа Груп имате избор между курсове в група, индивидуално или онлайн. Разгледайте предимствата на Онлайн виртуална класна стая. Предлаганите курсове по италиански език са подходящи за деца, ученици и възрастни. Независимо от Вашия избор, можете да се възползвате напълно безплатно и от интерактивните програми за обучение по италиански език, вградени в платформата.

Можете да заявите Вашето желание за обучение чрез контактна форма или на посочените телефони.

Групови обучения по Италиански език

В страницата график бихте могли да намерите повече информация за датите на започващите групи курсове по италиански език, продължителността и цената им.

Индивидуални курсове по Италиански език

Разгледайте предимствата от индивидуалната форма на обучение по италиански език:

• Възможност за лесно планиране и изготвяне на график.

• Напълно съобразено с темпото на курсиста.

• Следване на индивидуален план на обучение.

• Възможност за интензивно преминаване през повече от едно езиково ниво.

• Съчетаване на онлайн и присъствена форма.

• Опция за едновременно преминаване през езиково ниво и специализиран италиански в хода на обучението.

Онлайн курсове по Италиански език

Курсове по специализиран италиански език

  • • Бизнес уроци по италиански за телефонни разговори
  • • Бизнес уроци по италиански за успешно водене на срещи / събития
  • • Бизнес уроци по италиански за водене на писмена кореспонденция / имейли
  • • Бизнес уроци по италиански за презентации
  • • Бизнес уроци по италиански за преговори

Предимствата на онлайн курсове по Италиански език

курсове немски, курсове по немски, курсове по немски език варна, курсове по немски език, курсове немски език, курсове по немски, курсове немски език, курсове немски, немски език, курсове по немски език

курсове по английски език, обучение по английски език, курсове по английски, английски език, курсове по английски език - курсове-по-английски-език-варнаВръзка с интернет

Със забързания начин на живот и постоянното пътуване, Асториа Груп осигурява лесен и удобен достъп по учебното съдържание. Връзката с интернет е единственото условие, за да можете да преминавате през предлаганите курсове по италиански език.

частни уроци по английски език, Езиков Център Асториа ГрупГоляма колекция от видео материали

Включени в предлаганите курсове по италиански език курсистите имат достъп до изчерпателни видеа към всяка тема. Те помагат за по-лесното усвояване на езика и са идеални опресняване на знанията по вече преминатия материя.

курсове по английски език, обучение по английски език, онлайн курс по английски а2, онлайн курс по английски b1, онлайн английски b1

Преподавател в реално време 

На Ваше разположение имате преподавател, който може да отговори на всички Ваши въпроси. Те с удоволствие ще Ви помогнат.

уроци по английски език, онлайн курс по английски Асториа ГрупВход от всяко устройство

С изключително удобната платформа на Езиков Център Асториа Груп можете спокойно и лесно да гледате уроци и правите упражнения. Всички устройства като компютри, таблети, телефони и лаптопи са подходящи за целта.

курсове по английски език, онлайн английски език, онлайн английски език за начинаещи, онлайн английски а2, онлайн руски език за начинаещи, онлайн немски език а2Изчерпателни уроци + упражнения

Уроците по италиански език са изчерпателни и добре структурирани. Освен това са включени и достатъчно на брой упражнения, за да може наученото да бъде приложено и затвърдено напълно.

курсове по английски език, курсове английски език, онлайн курс по английски езикПолучаване на сертификат

В Езиков Център Асториа Груп всеки курсист получава напълно безплатно сертификат за владеене на езика. След успешно преминат курс ще Ви бъде издаден документ. 

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top