Курсове по Френски език

Езиков Център Асториа Груп предлага следните курсове по Френски език:

Искате да научите френски, но не сте сигурни откъде да започнете? Ако е така, попаднали сте на правилното място. Езиков Център Асториа Груп предлага курсове по френски език за тези, които искат да го научат бързо и лесно. Методът на преподаване има за цел да поддържа ангажираността на курсистите и да подпомага израстването им като ефективни комуникатори. Разглеждаме четирите основни компонента: как да говорим, да слушаме и разбираме, четем и пишем на френски език. За да увеличим активния речник на учениците, всяко ниво започва с уроци по граматика и произношение.

Ако сте професионалист, който търси начини да останете конкурентоспособни и актуални на световния пазар, изучаването на френски език е Вашия път към успеха. Записвайки се курсове по френски език е фантастичен начин да се свържете с колеги в други страни, да спечелите нови клиенти и да изградите силни връзки с партньори. Изграждането на всяко ново умение е сигурен начин да разширите своите кариерни хоризонти!

Изберете Асториа Груп за успешно бизнес бъдеще!

Когато духът на приключението Ви връхлети, не позволявайте на езиковата бариера да  Ви спре. Когато имате френски репертоар в задния си джоб, Вие имате паспорт за един изцяло нов свят. С разговорните курсове по френски език ще можете да навигирате в нови градове, разчитате менюта в ресторанти и заведения и да се свързвате с новите хора, които срещате там. 

Впуснете се в неповторими приключения по каменистите френски плажове или романтичните улици на Париж. Подгответе се да изследвате отличната кухня, вино от световна класа и неизчерпаем селски чар, които Франция може да предложи.

Искате ли децата Ви да изучават френски език? Искате ли да подобрите тяхното произношение и да изградите увереност в общуването им с други?

С помощта на нашите квалифицирани учители можем лесно да вдъхнем любовта към езика в сърцата на малките деца, докато работим в уютна обстановка с малки групи. Чрез песни, упражнения и интерактивни видеоклипове те учат език, култура и правилно произношение.

Децата ще научат също така за Франция и други френско говорящи страни и многообразието и приликите в техните култури.

Курсове по Френски език - Индивидуални, групови и онлайн уроци по френски ⭐ Лидери в областта на чуждоезиковото обучение ⭐ Асториа Груп

Френски език – Индивидуално и Групово обучение

 

Всеки, който иска да усъвършенства своите езикови умения, често се колебае, кой е най-добрият метод на обучение за тях. Ако това се отнася и за Вас, бъдете сигурни, че сте на правилното място.

Езиков Център Асториа Груп ще Ви помогне да намерите най-добрия подход за усвояване на учебния материал, за да научите езика с лекота. Курсовете по френски са съобразени с Вашите изисквания и цели! Вие избирате коя форма на обучение работи най-добре за Вас. Асториа Груп предлага курсове по френски език за всички, независимо дали искате да учите сами, с други курсисти или онлайн с преподавател.

Предлагаме възможности за изучаване на езика както в бизнес сферата, така и в подготовка за изпит за Вашето обучение навън!

Групови обучения по Френски език

В страницата график бихте могли да намерите повече информация за датите на започващите групи курсове по френски език, продължителността и цената им.

Индивидуални курсове по Френски език

Ако все още не сте решили дали да изберете персонализиран план за обучение, ето някои предимства, които трябва да имате предвид:

• Създавате график, който е съобразен изцяло с Вас!

• Комбинирайте възможностите за присъствено и онлайн обучение!

• Стратегия и план на обучение, които са напълно индивидуализирани въз основа на Вашите изисквания, цели и скорост на изучаване!

• Възможност за завършване на ниво, съчетано с терминология и изразителност, уникална за конкретна бизнес сфера!

Онлайн курсове по Френски език

Курсове по специализиран френски език

  • • Бизнес уроци по френски за телефонни разговори
  • • Бизнес уроци по френски за успешно водене на срещи / събития
  • • Бизнес уроци по френски за водене на писмена кореспонденция / имейли
  • • Бизнес уроци по френски за презентации
  • • Бизнес уроци по френски за преговори

Предимствата на онлайн курсове по Френски език

курсове немски, курсове по немски, курсове по немски език варна, курсове по немски език, курсове немски език, курсове по немски, курсове немски език, курсове немски, немски език, курсове по немски език

курсове по английски език, обучение по английски език, курсове по английски, английски език, курсове по английски език - курсове-по-английски-език-варнаОбучение в движение или у дома

Възползвате се да планирате сами своето темпо и график за преминаване на уроците. Освен това можете да изберете мястото, което е най-подходящо за Вас – онлайн обучението докато почивате или пътувате!

частни уроци по английски език, Езиков Център Асториа ГрупВидео материали

Създали сме изчерпателни видео уроци, които детайлно описват темата на урока. Интерактивен метод, с който правим онлайн обучението наистина приятно за Вас и гарантираме, че всеки детайл от предмета е обяснен.

курсове по английски език, обучение по английски език, онлайн курс по английски а2, онлайн курс по английски b1, онлайн английски b1Връзка с преподавател

Не се притеснявайте, ако имате затруднения или въпроси. На Ваше разположение имате учител, който да Ви отговори и помага.

уроци по английски език, онлайн курс по английски Асториа ГрупДостъп през всяко устройство

Достигаме нови хоризонти от удобството на смарт телефон, таблет или компютър!

курсове по английски език, онлайн английски език, онлайн английски език за начинаещи, онлайн английски а2, онлайн руски език за начинаещи, онлайн немски език а2Описателни уроци с практически задачи

Подробно описани курсове по френски език, като след всеки урок, сме подготвили упражнения за проверка.

курсове по английски език, курсове английски език, онлайн курс по английски езикБезплатно удостоверение

За разлика от много наши конкуренти, ние ще Ви предоставим сертификат за преминато езиково ниво напълно безплатно. След като успешно завършите обучението си, той ще бъде на ваше разположение!

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top