Френски език

Езиков Център Асториа Груп предлага следните курсове по Френски език: 

Учебният материал, в предлаганите курсове по Френски език, включва множество текстове за четене, слушане и обсъждане, които предизвикват интерес в курсистите и те с желание и лекота участват в дискусиите. Преминава се през ежедневни теми – храни и напитки, здраве, спорт, работа, семейство, пазаруване, резервации в ресторанти / хотели, време, пътуване и др., като се разговоря по специфични въпроси. Методиката, която се използва за представяне на учебния материал е насочена към поддържане на висока мотивация през целия курс и придобиване на умения за ефективна комуникация. Провежданите от Езиков Център Асториа Груп курсове по Френски език се разпределят по нива, съобразени с изискванията на Общо-европейската езикова рамка.

За кого е подходящ този курс? За всеки, който изпитва непреодолима бариера, страх от употребата на един от най-романтичните езици! Курсовете по разговорен френски език ви дават увереност, самочувствие и лекота на изказа в ежедневни ситуации , като срещи с хора, пазаруване, пътуване, ресторант, резервация и настаняване в хотел  и много други. Методът, заложен в програмата на обучение е интерактивният метод. Чрез разиграване на множество ситуации и с помощта на видео и аудио материали Вие учите ефективно и с лекота, като неусетно забравяте за езиковата си бариера.

Езиков център „Асториа Груп“ подготвя успешно курсисти за употребата на езика в различни професионални сфери. Независимо от вида курсове по Френски език, които са Ви необходими – Бизнес френски, Френски в хотелиерството и ресторантьорството, Технически френски, Медицински френски или подготовка за сертификационен изпит, ние ще Ви помогнем. Нашите обучения по френски език са базирани на комуникативния метод, с ролеви игри, презентации и разговори, Вие се подготвяте за динамичния и конкуретен свят на бизнеса.

Бъдещето на нашите деца зависи от действията ни днес! Езиков център „Асториа Груп“ организира курсове по Френски език за деца и юноши. Всеизвестен факт е, че език се учи най-лесно в ранна възраст. Работим в малки групи, приятна обстановка, а опитните ни преподаватели засаждат зрънцето на любовта към езика в сърцата на децата.  С песни, игри и интерактивни филмчета, те буквално попиват езика, културата и произношението. 

Провежданите курсове по Френски езикса спрямо възрастовата група и нивото на владеене на език на курсистите. За повече информация, свържете се с нас.

курсове френски език, курсове по френски език, курсове френски, френски език, курсове по френски

Учебен център „Асториа Груп“ извършва обучение по френски език както на възрастни, така и на деца и ученици,  от абсолютно начинаещи до сертификатни нива. Организираме курсове по Общ Френски език, Разговорен Френски и  Подготовка за сертификатни изпити. От 2015 година предлагаме и интерактивна програма за изучаване на езика. Всеки наш клиент може да се възползва безплатно от нея. Благодарим, че избрахте нас!
Всички курсове се провеждат в три възможни форми  – групово обучение, индивидуална форма или комбиниран курс. Можете да заявите Вашето желание за включване в нашите курсове по Френски език чрез контактната форма или на посочените телефони

Групови обучения по Френски език

В страницата график бихте могли да намерите повече информация за датите на започващите групи курсове по Френски език, продължителността и цената им.

april 2020

Индивидуални курсове по Френски език

Защо да изберем индивидуален план на обучение по Френски език?

 • Свободно избираем график на обучението.
 • Възможност за комбинирано обучение на ниво от общо-европейската езикова рамка + лексика и цялостен изказ на дадена професия.
 • Възможност за комбинирано обучение чрез присъствени лекции + онлайн платформа.
 • Индивидуална насоченост спрямо Вашите предпочитания.
 • Възможност за покриване на две нива едновременно.
 • Обучение по индивидуални планове

Онлайн обучения по Френски език

Курсове по общ френски език

 • Онлайн обучение ниво А1 – напълно начинаещи / начинаещи
 • Онлайн обучение ниво А2
 • Онлайн обучение ниво B1
 • Онлайн обучение ниво B2

Курсове по специализиран френски език

 • Подготовка за сертификационни изпити
 • Бизнес курсове по Френски език за телефонни разговори
 • Бизнес курсове по Френски език за провеждане на срещи / конференции
 • Бизнес Френски за e-mail / провеждане на писмена комуникация
 • Бизнес курсове по Френски език за презентации
 • Бизнес Френски за преговори

Предимства на онлайн курсовете по Френски език

курсове немски, курсове по немски, курсове по немски език варна, курсове по немски език, курсове немски език, курсове по немски, курсове немски език, курсове немски, немски език, курсове по немски език

курсове по английски език варнаИнтернет достъп

Това ви дава възможност да се обучавате в най-подходящото за вас време – вие определяте кога. Изберете и най-удобното за вас място – онлайн обучението може да се проведе и в дома ви!

курсове по френски език варна, Онлайн курс по немски език ниво А2Изобилие от изчерпателни видео демонстрации

Във всеки един от модулите на предлаганите курсове по френски език имате на разположение качествено заснети и напълно изчерпателни видео уроци. Това е нашият начин да направим онлайн обучението изключително приятно за вас и същевременно изясняваме всеки аспект от взетия материал.

онлайн курс по английски а2, онлайн курс по английски b1, онлайн английски b1Връзка с преподавател

Вашият преподавател е на разположение за всичките ви въпроси относно онлайн обучението! Не се затруднявайте излишно, попитайте го.

курсове по френски език варна, онлайн курс по английскиДостъп от всяко устройство

Благодарение на съвременните технологии, ще можете да преминавате своите уроци на нашите курсове по Френски език и през мобилни телефони и таблети. Това предимство на обученията ни отваря много и интересни възможности пред вас – насладете им се!

онлайн английски език, онлайн английски език за начинаещи, онлайн английски а2, онлайн руски език за начинаещи, онлайн немски език а2Подробни и пълни уроци + упражнения

Направили сме уроците в предлаганите курсове по френски език максимално ясни и изчерпателни. Всичко в тях се случва „стъпка по стъпка“, придружено с подходящото онагледяване. А междувременно сме се погрижили и за вашата практическа работа.

курсове по френски език варна, онлайн курс по английски езикБезплатен сертификат

За разлика от много наши колеги, ние ще ви издадем сертификат за преминатите курсове по френски език абсолютно безплатно! Той ще е на ваше разположение веднага, след като преминете успешно обучението си!

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходимо е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top
X