Подготовка за IELTS

Подготовка за Ielts

Курс подготовка за IELTS

divi-99-minЕзиков Център Асториа Груп организира 53 часов курс (учебни часа) подготовка за IELTS. В курсовете за подготовка за изпита IELTS (International English Language Testing System) ще се обучавате със световните лидери в областта на обученията по английски език. Предлагаме както присъствен, така и дистанционен (онлайн) вариант за обучение, посредством виртуална класна стая. Организираме ежемесечни курсове за подготовка за Ielts. Бъдете успешни с Езиков Център Astoria Group.

Защо да запиша курс за подготовка за IELTS?

divi-99-min

Научаване на изпитни стратегии, които ще ви помогнат да постигнете своята максимална оценка на най-признатия международен тест по английски.

Обучение от специалисти, които познават в детайли теста IELTS и ще ви дадат насоки как да извлечете максимална полза от наученото по време на обучението

Получаване на обратна връзка за това с кои части на изпита се справяте добре и кои части трябва да упражнявате повече.

Целенасочена работа за взимането на изпита с желаната от вас оценка, която ще ви помогне да живеете, учите и работите в чужбина.

Преминаване през всеки един от компонентите на изпита, разглеждайки в детайли подводните камъни, поставени в съответния компонент, най-често срещаните грешки и важни граматични и лексикални правила.

Изграждане на увереност за деня на изпита, защото ще сте преминали детайлен преговор на Английската граматика.

ПОДГОТОВКА ЗА IELTS


НАЧАЛО:

Всеки първи уикенд на месеца

ГРАФИК:

Вариант I – Събота от 13.00 – 17.00 часа
Вариант II – Понеделник и Петък от 09.00 – 13.00 ч.

– общо: 53 уч. часа подготовка

ГРУПИ:

– между 3 и 8 човека

ЦЕНА:

% намалена Стойност 240 лв.

БОНУС


– Информация за провеждането на изпита IELTS и регистрация за избрана дата

Всеки наш курсист при желание за явяване на изпит, получава безплатно информация за дати и място на провеждане, регистрация за изпит (не включва таксата за IELTS за съответната година, обявена в официалния им сайт)

– 30 часа онлайн подготовка

Възползвайте се от нашата интерактивна виртуална стая, в която заедно с нашите експерти да се подготвите за успешното полагане на изпит IELTS.

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top