Курсове по Немски език

Езиков Център Асториа Груп предлага следните курсове по Немски език:

Първата стъпка, която предоставяме на нашите ученици в техния учебен план, е курсове по немски език с обща насоченост по Обща Европейска Езикова Рамка . Целта им е да поставят лексикалната и граматическата основа за бъдещо усвояване на езика. Обучението е подходящо, както за напълно начинаещи, така и за тези от Вас с повече знания по езика. Всеки от нашите учители е доказал се лидер в своята област и е готов да сподели с Вас опита си, за да Ви помогне лесно да разберете и усвоите учебното съдържание.

Необходимо Ви е да говорите немски език на работното си място? Предлагаме Ви най-добрите преподаватели и методика на обучение, за да подобрите Вашите бизнес комуникативни умения по немски! Разширете речника си и се подгответе за интервюта, срещи и бизнес събития! Разберете разликите между непринудената реч и официалния език за бизнес комуникация! Открийте правилния стил за писане на автобиографии или бизнес кореспонденция! Възползвайте се от нашите курсове по немски език в сферата на Медицината, Хотелиерството, Ресторантьорството и др.

За успешно бизнес бъдеще, избери Езиков Център Асториа Груп!

Желаете ли да повишите нивото си на комфорт при употребата на немски език? Искате ли да увеличите своя речниковия запас, както и качеството на Вашите разговорни умения? 

Езиков Център Асториа Груп с удоволствие ще Ви помогне в надграждането на тези умения! 

Фокусът е върху лексикални упражнения, комуникативни игри, изрази и мини диалози с оглед на ситуации от ежедневието, като пазаруване, посещение на ресторант, срещи с хора, разбиране и определяне на времето, получаване и даване на информация и др.

Предлагаме Ви курсове по немски език за деца и тийнейджъри. Вълнуващ път към успеха в езиковото пътешествие на Вашите деца! Всички обучения по немски език могат да се провеждат както на място, така и онлайн и са съобразени с интересите и езиковите предпочитания на всяко дете.

Независимо дали се подготвяте за изпит, презентация в училище или искате Вашето дете да превъзхожда своите съученици, Асториа Груп ще Ви помогне да постигнете целите си!

Курсове по Немски език - Индивидуални, групови и онлайн уроци по немски език ⭐ Лидери в областта на чуждоезиковото обучение ⭐ Асториа Груп

Немски език – Индивидуално и Групово обучение

 

Ако сте професионалист и обмисляте да усъвършенствате чуждоезиковите си умения, но не можете да се ангажирате, защото не знаете каква форма на обучение е подходящ за вас – не се притеснявайте, не сте единствени.

Езиков Център Асториа Груп гарантира, че ще научите езика като роден. Адаптирани към Вашите цели и нужди! Учете така, както Ви харесва, със свободата да изберете подходящата за Вас форма на обучение. Независимо дали искате да учите самостоятелно, в група или комбинирано, Асториа Груп предлага курсове по немски език за всички.

Дали ще изучавате немски език за бизнес пътуване, работа в сферата на хотелиерството, ресторантьорството или медицината. А може би имате нужда от подготовка за сертификатни изпити – TestDaf, ZSD, ZOP, Goethe и др. С мисъл за Вашето професионално бъдеще и развитие, нашите ненадминати преподаватели и техники за изучаване на езика ще Ви помогнат да го овладеете с лекота.

Групови обучения по Немски език

В страницата график бихте могли да намерите повече информация за датите на започващите групи курсове по немски език, продължителността и цената им.

Индивидуални курсове по Немски език

Нека разгледаме някои предимства, ако все още не сте решили дали да изберете индивидуален план на обучение по Немски език:

• Персонализирайте графика си изцяло сами!

• Комбинираните присъствени уроци по немски с онлайн сесии!

• Индивидуален подход и план, съобразено изцяло с Вашите нужди, цели и темпо на учене!

• Възможност да преминете през цяло ниво,в комбинация с лексика и специфичното за дадена професия изказ!

Онлайн курсове по Немски език

Курсове по специализиран немски език

Предимствата на онлайн курсове по Немски език

курсове немски, курсове по немски, курсове по немски език варна, курсове по немски език, курсове немски език, курсове по немски, курсове немски език, курсове немски, немски език, курсове по немски език

курсове по английски език, обучение по английски език, курсове по английски, английски език, курсове по английски език - курсове-по-английски-език-варнаКъдето и да сте, можете да се учите

Кога и колко бързо ще изучавате материала зависи изцяло от Вас. Можете да учите и да получите диплома в комфорта на собствения си дом.

частни уроци по английски език, Езиков Център Асториа ГрупДетайлни видеоклипове към всеки урок

Всеки от нашите курсове по немски език включва изчерпателни видео уроци. Ние гарантираме, че ще се насладите на Вашето онлайн обучение и и че всеки аспект на предмета е покрит.

курсове по английски език, обучение по английски език, онлайн курс по английски а2, онлайн курс по английски b1, онлайн английски b1Връзка с учител

По време на Вашето обучението имате учител, който е готов да отговори на всички Ваши въпроси.

уроци по английски език, онлайн курс по английски Асториа ГрупОбучение през всяко устройство

Без значение каква техника ползвате, насладете се на многобройните вълнуващи възможности!

курсове по английски език, онлайн английски език, онлайн английски език за начинаещи, онлайн английски а2, онлайн руски език за начинаещи, онлайн немски език а2Обстойни модули с практически упражнения

Всички уроци по немски език са предназначени да бъдат възможно най-задълбочени и лесни за усвояване. Преминавате през съдържанието плавно, с практически задания след всеки урок.

курсове по английски език, курсове английски език, онлайн курс по английски езикБез допълнително заплащане за сертификат

При успешно полагане на изпита веднага ще Ви изпратим сертификат за преминато езиково ниво, напълно безплатно.

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top