Курсове по Арабски език

Езиков Център Асториа Груп предлага следните курсове по Арабски език:

Езиков Център Асториа Груп предоставя на своите курсисти голям набор от материали за четене, писане, слушане и говорене в предлаганите курсове по арабски език. В курса се покриват множество теми свързани с ежедневието, които помагат на курсистите в прилагането на езика в реални ситуации. В курса по арабски се обръща особено внимание на спецификите при произношението, граматиката и писането, както и се цели разширяването на активния речников запас от думи. Всички курсове са съобразени с общата европейска езикова рамка.

Много наши клиенти се възползват от специализираните курсове по арабски език. Тези курсове са подходящи при необходимост от задълбочаване на лексикалните знания в дадена професионална сфера. След успешно преминато езиково обучение, курсистите са много по-подготвени за маневрирането, воденето на разговори и упражняването на своята професия чрез арабския език.

Защо да избера разговорни курсове по арабски език? Прилагането на арабски език в разговор може да бъде предизвикателно за част от обучаващите се. Пердлаганият от Езиков Център Асториа Груп курс, е насочен към активното общуване на чужд език. То ще помогне на курсистите да се отпуснат и придобият увереност докато говорят на арабски. Чрез добре изготвените и структурирани уроци, както и аудио и видео материалите, които са предоставени, курсистите успяват да общуват лесно на арабски език.

Езиков Център Асториа Груп предоставя възможност за изучаването на арабски език и на най-малките. С предлаганите уроци по арабски език, които включват интересни игри, задачи, материали за слушане и гледане, децата Ви ще се забавляват докато учат. По време на обучението децата са в спокойна приятелска среда и са винаги насочвани от отлични преподаватели. Уроците по чужд език са съобразени с годините на децата и с техните езикови познания.

Курсове по Арабски език - Индивидуални, групови и онлайн уроци по арабски ⭐ Лидери в областта на чуждоезиковото обучение ⭐ Astoria Group

Арабски език – Индивидуално и Групово обучение

 

В Езиков Център Асториа Груп ще намерите курсове по арабски език, съобразени с Вашите нужди. Можете да избирате между присъствена, групова или онлайн форма на обучение. Разгледайте предимствата на Онлайн виртуална класна стая.

Също така обучението може да варира от по-общо тематика до задълбочаване в конкретна професионална област. Налични са подготвителни уроци за явяване на изпит за езиков сертификат.

Обученията по арабски език са подходящи както за възрастни и ученици, така и за деца.

Групови обучения по Арабски език

В страницата график бихте могли да намерите повече информация за датите на започващите групи курсове по арабски език, продължителността и цената им.

Индивидуални курсове по Арабски език

Защо да изучаваме арабски език в самостоятелна форма?

• Удобно съобразяване на учебния материал с Вашия график.

• Персонализиране на обучителния план спрямо нуждите на курсиста.

• Възможност да покриете две езикови нива наведнъж.

• Избор между присъствена, онлайн и смесена форма на обучение.

• Опция за едновременно покриване на ниво по общата езикова рамка и учене на специализирана терминология.

Онлайн курсове по Арабски език

Курсове по общ арабски език

  • Онлайн курс по арабски език за начинаещи ниво А1
  • Онлайн курс по арабски език ниво А2

Курсове по специализиран арабски език

  • • Бизнес уроци по арабски за телефонни разговори
  • • Бизнес уроци по арабски за успешно водене на срещи / събития
  • Бизнес уроци по арабски за водене на писмена кореспонденция / имейли
  • Бизнес уроци по арабски за презентации
  • • Бизнес уроци по арабски за преговори

Предимствата на онлайн курсове по Арабски език

курсове немски, курсове по немски, курсове по немски език варна, курсове по немски език, курсове немски език, курсове по немски, курсове немски език, курсове немски, немски език, курсове по немски език

курсове по английски език, обучение по английски език, курсове по английски, английски език, курсове по английски език - курсове-по-английски-език-варнаУчете, където и да се намирате

Вие решавате кога и колко бързо ще преминете през материала. Обучение и квалификация от удобството на Вашия дом.

частни уроци по английски език, Езиков Център Асториа ГрупЗадълбочени видео материали

Изчерпателни видео уроци във всеки от нашите курсове по английски език. Гарантираме, че ще се насладите изцяло на своето онлайн обучение и че всяка част от предмета е обяснена.

курсове по английски език, обучение по английски език, онлайн курс по английски а2, онлайн курс по английски b1, онлайн английски b1Комуникация с преподавател

При възникнали въпроси по време на Вашето онлайн обучение, преподавател е на Ваше разположение за да отговори на тях.

уроци по английски език, онлайн курс по английски Асториа ГрупУчите от всяко устройство

Насладете се на многобройните интригуващи възможности, без значение какво устройство използвате!

курсове по английски език, онлайн английски език, онлайн английски език за начинаещи, онлайн английски а2, онлайн руски език за начинаещи, онлайн немски език а2Пълни и задълбочени уроци + упражнения

Модулите във всички уроци по английски език са написани така, че да бъдат възможно най-подробни и лесни. Плавно преминаване през материала, като след всеки урок следват задачи за упражнение.

курсове по английски език, курсове английски език, онлайн курс по английски езикСертификатът е безплатен

Ние ще Ви предоставим сертификат за Вашия курс по английски език напълно безплатно, веднага след като завършите успешно изпита.

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top