Astoria Group

Вашият верен партньор за
успешен онлайн бизнес!

# SEO и Реклама

# Онлайн магазини

# Изработка на уеб сайтове

# Техническа поддръжка

# Преводи и копирайтинг

Онлайн магазин от Асториа Груп

Services

Ние сме тук, за да ви помогнем да продавате повече!

Изработка на
Онлайн магазини

SEO оптимизация
за Google

Реклама и Маркетинг

Интеграция със
системи

UX / UI дизайн

Копирайтинг, публикации

Превод на сайтове на над 15 езика

Техническа поддръжка

Онлайн магазини, които
работят за вас!

Асториа Груп се занимаваме професионално с изработка на онлайн магазини, представителни бизнес сайтове, SEO оптимизация и превод (многоезичност) от 2015г. За този период сме завършили стотици успешни сайтове. Красивият дизайн и лесна администрация са задължителни за всеки онлайн магазин, но недостатъчни условия да бъде успешен. Нашият екип от професионалисти винаги отделя допълнително време за детайлите и персонализиране на сайта на всеки наш клиент, спрямо сферата в която той желае да се позиционира.

Всичките сайтове които правим са със съвременен и изчистен дизайн, съобразен с това магазина да генерира повече продажби от този на конкурентите Ви. Сайтовете са с responsive design – адаптиран изглед за различни устройства като таблети, мобилни телефони и др.

Асториа Груп вярва, че Вие трябва да имате пълен контрол на своя сайт. Затова ще настроим функционално и визуално Вашия онлайн магазин, като ще обучим Вас или Ваш представител как да го поддържа.

Онлайн магазин, който работи за вас

Responsive дизайн за оналйн магазин - важен фактор за успешен оналйн бизнес

Responsive дизайн

Над 70% от трафика в уеб сайтовете се осъществява през мобилни устройства. Ние ще се погрижим сайтът ви да изглежда и работи еднакво добре на всички екрани.

Електронни магазини, които зареждат бързо - важен фактор за успешен оналйн бизнес

Скорост на зареждане

Бързината, с която един онлайн магазин работи става все по-важна за максимално доброто потребителско изживяване, както и за покриване критериите на Google.

Интеграция със системи за доставчици, интеграция за онлайн магазин с Еконт

Интеграция с доставчик

Обвържете онлайн магазина си със системата на вашия доставчик за автоматично изчисляване на такси, създаване на товарителници и избор на най-удобен за клиента офис за получаване.

Интеграция с платежни системи за онлайн магазин. Всички методи за онлайн плащане / разплащане за успешен онлайн бизнес

Платежни системи

Все повече потребители предпочитат плащания чрез дебитни карти, виртуални портфейли и други алтернативни методи за транзакция. Уверете се, че предоставяте максимално удобство за своите клиенти.

Функционалности, от които всеки сайт, който продава онлайн се нуждае. Опции за търсене и филтриране на продукти

Всички нужни функционалности

Опции за филтриране на продукти, кодове за отстъпки, upsell, cross sell, конфигуратор на продукт и още много функционалности, които да ви помогнат да продавате повече.

Административен панел на онлайн магазина или уеб сайта. Удобно качване на продукти, страници и публикации

Удобен панел за администрация

Панел за администриране, позволяващ лесно и удобно създаване и коригиране на информация, управление на поръчки, преглед на анализи и др.

Увеличете трафика към своя сайт или онлайн магазин, чрез онлайн реклама, реклама в Google, сео оптимизация, оптимизация за търсачки

Увеличете трафика си с над 300%

Следвайки динамиката в бизнеса със сигурност се налага непрекъснато да се  информираме относно водещите тенденции в развитието на дигиталната среда. Трябва да бъдем динамични и гъвкави и да имплементираме трендовете в своята ниша. За да бъде един бизнес успешен и да носи желания приход, той трябва да заема челните позиции в търсещите машини. Това изсиква да инвестирате време и средства в поддръжката и оптимизацията му с цел постигнатите резултатите да възвърнат многократно инвестицията Ви.

Липсата или спадането на трафика на уеб сайта е едно от главните предизвикателства пред всеки бизнес. Много хора идват при нас, защото са загубили значителен процент от посещенията на сайтовете си, което неминуемо води до спад в оборота им.

SEO оптимизацията е задължителна за да повишите своята онлайн видимост (присъствие). С помощта на таргетирания трафик, който търсачките ще донесат на вашия уеб сайт и на вашия бизнес, Вие ще максимизирате печалбите си.

 

SEO оптимизация за вашия сайт. Класирайте се на първа страница в Google!

Бъдете на 1-ва страница в Google!

Бъдете откриваеми! Гарантирайте си водещи челни позиции и ще привличате таргетиран трафик към сайта си, което означава и продажби.

Понятието SEO е съвкупност от множество субфактори, включващи действия на отделните страници (On-Page, On-Site) и такива извън тях (Off-Page). Вие сте най-добрите в своята сфера – ние ще се погрижим за това всички да го разберат!

Работата по това да Ви позиционираме на първа страница започва със SEO одит на текущото състояние на сайта; Анализ на конкуренти и на възможностите на нишата; Анализ на ключови думи. Необходими са също Копирайтинг; Link Building и постоянен мониторинг на развитието на Вашия сайт.

Разгледай цените

SEO оптимизация за вашия сайт. Класирайте се на първа страница в Google!
Мултиезичност за уеб сайтове, Копирайтинг, създаване на текстове и публикации. Продавайте в чужбина.

Мултиезичност, превод на уеб сайтове, нови пазари

Искате ли да завладеете чужди пазари? Когато е дошъл моментът бизнесът Ви да се разрастне на международно ниво, основният въпрос е «Нов сайт или превод?»

С цел запазване на постигнатите до момента резултати в основния ви сайт, най-разумно е да се инвестирате в  превод на Вашия сайт и ефективната оптимизация на неговото онлайн съдържание. Такъв сайт се налага много по-лесно с последващата му оптимизация, отколкото да стартирате с нов, неоптимизиран и млад домейн.

Едни от основните предимства  на уеб сайт с повече от една езикова версия е фактът, че ще достигнете до много по-голяма аудитория. Асториа Груп ще координира глобално превода на Вашия сайт, нашите екипи от уеб специалисти и маркетинг анализатори ще Ви асистират с това да проучите своята нова конкуренция и да изградите Бранд по-разпознаваем от останалители в същата ниша.

Присъединете се към тези,
които ни се довериха

Simple HTML email form provided by: FreeContactForm.com