Предимства на вариант индивидуално обучение

Какво е индивидуално обучение?

Има различни форми и системи на обучение, когато става дума за научаването на чужд език. Какво да изберем обаче, ако не желаем да учим сами пред компютъра онлайн, а групата не ни привлича като вариант. Отговорът е индивидуално обучение. Притеснявате се да говорите пред хора, нямате достатъчно време, посещавали сте други курсове, но там се работи или прекалено бързо, или с твърде бавно темпо за Вас? При избора на вариант индивидуално обучение печелим много

 

Да учим език индивидуално – какво печелим ?

Ако направим сравнение между груповите , онлайн и индивидуалните обучения, ще стигнем до заключението, че единственият вариант, съобразен специално с индивидуалните предпочитания на учащия е индивидуално обучение.  Ниво на напредък, свободно време и възможности, начин и темпо на усвояване – всичко това се взима под внимание при индивидуалното обучение. Преимуществата да учиш език индивидуално са много. Нека разгледаме някои от тях.

  • Преподавателят работи само с един курсист. По този начин той отделя цялото си внимание на обучаемия, което помага за  по-бързото усвояване на граматиката и лексиката.
  • Графикът на занятията е съобразен изцяло с възможностите на учащия.
  • Индивидуалното обучение е подходящо за хора от всяка възрастова група.
  • Курсиста сам определя интензивността на индивидуалния курс.

Накрая, но не на последно място – Спирайки се на вариант индивидуално обучение при избора на вариант за изучаване на чужд език, Вие можете да комбинирате курса, съобразен с изискванията на Общо-европейската езикова рамка, с изучаването на специализирана лексика. Разговорен език, бизнес, медицинска или техническа терминология – всичко, от което курсистът има нужда.

Как да започнете? Ако сте изучавали езика, то първата стъпка е да направите входящ тест за определяне на нивото, на което владеете езика, след което се изготвя програма за обучение, която отговаря на вашите нужди и е съобразена с целите ви.

Основното предимство при избора на индивидуално обучение е : Курсът се провежда в удобно за вас време.

11/04/2023

0 responses on "Предимства на вариант индивидуално обучение"

Leave a Message

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top