Курсове по
Английски език

Курсове по
Английски език

Езиков Център Асториа Груп предлага следните курсове по Английски език:

Учебният материал в предлаганите курсове по Английски език включва текстове за четене, слушане и коментиране, които са интересни за курсистите и те с желание участват в дискусиите. Преминава се през ежедневни теми, като се разговоря по специфични въпроси. Методиката, която се използва за представяне на учебния материал е насочена към поддържане на висока мотивация през целия курс и придобиване на умения за ефективна комуникация. Вариантът курсове английски език – общ модул  е разпределен по нива съобразно Общо – европейската езикова рамка. Обучението представлява упражнения по четирите основни умения при усвояване на чужд език: говорене, слушане, четене и писане. Всяко ниво стартира със спецификата на произношението и граматиката, като цели разширяване на активния речников запас.

Езиков център „Асториа Груп“ подготвя успешно курсисти за употребата на езика в различни професионални сфери. Независимо дали ви трябва Бизнес английски, Английски в хотелиерството и ресторантьорството, Технически английски, Медицински английски или подготовка за сертификационен изпит, ние ще Ви помогнем. Курсовете са базирани на комуникативния метод, с ролеви игри, презентации и разговори, Вие се подготвяте за динамичния и конкуретен свят на бизнеса.

За кого е подходящ този курс? За всеки, който изпитва непреодолима бариера, страх от употребата на езика! Вариантът курсове по английски език – разговорен модул ви дава увереност, самочувствие и лекота на изказа в ежедневни ситуации , като срещи с хора, пазаруване, пътуване, ресторант, резервация и настаняване в хотел  и много други. Методът, заложен в програмата на обучение е интерактивният метод. Чрез разиграване на множество ситуации и с помощта на видео и аудио материали Вие учите ефективно и с лекота, като неусетно забравяте за езиковата си бариера.

Бъдещето на нашите деца зависи от действията ни днес! Езиков център „Асториа Груп“ организира курсове за деца и юноши.  Всеизвестен факт е, че език се учи най-лесно в ранна възраст. Работим в малки групи, приятна обстановка, а опитните ни преподаватели засаждат зрънцето на любовта към езика в сърцата на децата. С песни, игри и интерактивни филмчета, те буквално попиват езика, културата и произношението.

Предлаганите от нас курсове по английски език са спрямо възрастовата група и нивото на владеене на език на курсистите. За повече информация, свържете се с нас.

курсове по английски език, английски език, курс по английски език

Английски език - Индивидуално и Групово обучение

Учебен център „Асториа Груп“ извършва обучение както на възрастни, така и на деца и ученици, от абсолютно начинаещи до сертификатни нива. Организираме курсове по Общ Английски, Бизнес английски, Английски в хотелиерството и ресторантьорството, Технически английски, Подготовка за IELTS, TOEFL.

Всички курсове се провеждат в три възможни форми групово обучение, индивидуална форма или комбиниран курс. Можете да заявите Вашето желание за обучение чрез контактна форма или на посочените телефони.

Курс по английски - групово обучение

Групови обучения по Английски език

В страницата график бихте могли да намерите повече информация за датите на започващите групи курсове по английски език, продължителността и цената им.

Курс по английски - индивидуално обучение

Индивидуални курсове по Английски език

Защо да изберем индивидуален план на обучение по Английски език?

  • Свободно избираем график на обучението.
  • Възможност за комбиниране на ниво от общо-европейската езикова рамка + лексика и цялостен изказ на дадена професия.
  • Възможност за комбинирано обучение чрез присъствени лекции + онлайн платформа.
  • Индивидуална насоченост спрямо Вашите предпочитания.
  • Възможност за покриване на две нива едновременно.
  • Обучение по индивидуални планове.

Онлайн обучения по Английски език

Предимства на онлайн курсовете по Английски език

Предимства на онлайн курсовете по Английски език-Достъп от всяко устройствоДостъп от всяко устройство

Благодарение на съвременните технологии, ще можете да преминавате своите уроци в предлаганите от нас курсове по английски език и през мобилни телефони и таблети. Това предимство на обученията ни отваря много и интересни възможности пред вас – насладете им се!

Предимства на онлайн курсовете по Английски език-Подробни и пълни уроци + упражненияПодробни и пълни уроци + упражнения

Направили сме уроците, към Вашите курсове по английски език, максимално ясни и изчерпателни. Всичко в тях се случва „стъпка по стъпка“, придружено с подходящото онагледяване. А междувременно сме се погрижили и за вашата практическа работа.

Предимства на онлайн курсовете по Английски език-Връзка с преподавателВръзка с преподавател

Вашият преподавател е на разположение за всичките ви въпроси относно онлайн обучението! Не се затруднявайте излишно, попитайте го.

Предимства на онлайн курсовете по Английски език-Изобилие от изчерпателни видео демонстрацииИзобилие от изчерпателни видео демонстрации

Във всеки един от модулите в нашите курсове по английски език имате на разположение качествено заснети и напълно изчерпателни видео уроци. Това е нашият начин да направим онлайн обучението изключително приятно за вас и същевременно изясняваме всеки аспект от взетия материал.

Предимства на онлайн курсовете по Английски език-Интернет достъпИнтернет достъп

Това ви дава възможност да се обучавате в най-подходящото за вас време – вие определяте кога. Изберете и най-удобното за вас място – онлайн обучението може да се проведе и в дома ви!

Предимства на онлайн курсовете по Английски език-Безплатен сертификатБезплатен сертификат

За разлика от много наши колеги, ние ще ви издадем сертификат за преминатите курсове по английски език абсолютно безплатно! Той ще е на ваше разположение веднага, след като преминете успешно обучението си!