Marlins тестът

Marlins English Language TestsОнлайн Курс - Подготовка за Тест Marlins, English for mariners Marlins tests

For
Seafarers
Cruise Ship Staff
Offshore Workers

Какво представлява Marlins тестът?

Marlins тест – Английският език е работният език на моретата и ефективната комуникация е жизненоважна за осигуряване на безопасни и успешни операции по вода. Лошата комуникация е основната причина за инциденти в корабоплаването.

Marlins тест е най-популярният морски тест по английски език. Моряци от цял свят преминават тест на Марлинс, за да намерят работа в морето. Корабособствениците предпочитат да проверяват бъдещите си членове на екипажа, като тестват нивото им на английски език и основните професионални познания. И затова тестът на Марлинс е най-добрият вариант за всички.

Тестът на Марлинс обикновено се взема от морски лица, преди да се проведе интервю с бъдещ работодател. Големите корабни компании предпочитат да пестят време и влизат във връзка само с онези кандидати, които вече са показали подходящо ниво на английски език. Тези, които не успеят с теста на Марлинс, нямат право да присъстват на интервютата.

Marlins тест


Каква е минималната оценка за успешно преминаване на Marlins тест?

 

Онлайн Курс – Подготовка за Marlins тест

Езиков Център Асториа Груп Ви предлага Онлайн Курс – Подготовка за Тест Marlins , съобразен изцяло с Вашия график и възможност за посещение.

Настоящият Онлайн Курс за подобряване на езиковите умения и явяване на Марлинс тест е предназначен за морски лица на различни длъжности. Курсовете включват подобряване на езикови умения чрез слушане,четене, граматика, лексика и произношение. Разнообразни тестове позволяват на обучаемите да следят напредъка си. На курсистите се предоставят насоки за подобряване на техниките за усвояване на знания.

Предлаганият от Езиков Център Асториа Груп Онлайн Курс – Подготовка за Тест Marlins предоставя фундаменталните знания, необходими за успешно полагане на Марлинс тест. Той е достъпен за курсисти от всички възрасти, които имат необходимост или интерес към развиване и задълбочаване на общите си езикови познания по английски език. Програмата е фокусирана върху употребата на езика и ползването на четирите езикови умения (четене, писане, слушане, говорене) в реални ситуации. Курсистите се запознават в детайли с формата на Марлинс тест, както и с различни стратегии за най-ефективно справяне с всяка от частите му в рамките на определеното време.

Много от менинг компаниите изискват преминаването на „Marlins Test for Seafarers“ за да видят нивото на владеене на английски език. Изпълнителна Агенция „Морска администрация“ е включила „Marlins Test for Seafarers“ като изпит по английски език за да получите съответните морски правоспособности. Сертификационния тест може да направите на сайта на Marlins. Получавате сертификат, който е валиден шест месеца. В него е указан резултата от теста, като за приемлив се счита резултат, по-добър от 85%.  Необходимото минимално стартово ниво по английски е А2.

Какво получава и до какво има достъп всеки курсист записал се на Онлайн Курс – Подготовка за Тест Marlins?

Онлайн Курс - Подготовка за Тест Marlins , марлинс тестКратко съдържание на „Онлайн Курс – Подготовка Marlins тест“:

• Общо 76 урока по английски език, представящи похватите за боравене с английската реч по интересен и интуитивен начин;
• Рaздeл „Marlins тестът: Какво представлява?“ – изчерпателно обяснение на формата и изискванията на Марлинс тест 
• Рaздeл “Marlins тестът: Компонентите” с упpaжнeния, кoитo дeтaйлнo пpeдстaвят всякa чaст oт peaлния Марлинс тест
• единадесет раздела“Marlins Tests”, от които учaщитe щe paзвият нeoбxoдимитe умeния, гледайки видеа с реални тестове Marlins
• „Marlins тестът: Практика“ – допълнителни интерактивни упражнения към всеки един от компонентите на Марлинс тест
• 90 дни (3 месеца) неограничен достъп до всички уроци и упражнения

Онлайн Курс - Подготовка за Тест Marlins, Езиков Център Асториа ГрупКакво да очаквам след завършване на курс „Онлайн Курс – Подготовка за Тест Marlins“

• Отлична подготовка за тест Marlins, която осигурява необходимите знания и вдъхва увереност във възможностите на курсистите;

• След приключване на Онлайн Курс – Подготовка за Тест Marlins, Вие ще можете да приложите своите знания в следните изпитни компоненти:

 • Listening – умения за слушане и разбиране (25 въпроса)
 • Grammar – Prepositions – граматика предлози (10 въпроса)
 • Grammar – Choose the statement that describes the picture – Граматика – Изберете израза, който описва картинката (4 въпроса)
 • Grammar – Tenses – Граматика – Времена (4 въпроса)
 • Grammar – Scrambled sentences – Граматика – разбъркани изречения (6 въпроса)
 • Grammar – Questions – Граматика – Въпроси (6 въпроса)
 • Vocabulary – Odd word – Лексика – Излишна дума (която на принадлежи на групата) (5 въпроса)
 • Vocabulary – Look at the picture. Put the words in the correct places – Лексика – Посочете предметите от картинката (5 въпроса)
 • Vocabulary – Groups – Лексика – Групирайте думите по смисъл (5 въпроса)
 • Time and Number – Времена и числа (5 въпроса)
 • Pronunciation – Произношение (9 въпроса)
 • Reading – Четене с разбиране (1 въпрос)

0 responses on "Marlins тестът"

Leave a Message

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top