АСТОРИА ГРУП

Езиков център Асториа Груп
предлага разнообразие от

  • Курсове
  • Интерактивни уроци
  • Онлайн връзка с преподавател
  • Удобство

АСТОРИА ГРУП

Хиляди доволни клиенти

курсове по английски език, английски език, курс по английски език

Езиков център "Асториа Груп"

Чуждият език отваря вратичка към света, а всяко допълнително знание Ви прави по-свободни! Квалификацията Ви днес е инвестиция в утрешния ден! За всеки клиент езиков център Асториа Груп изработва план, според нуждите и желанията, с цел непрекъснат поглед върху напредъка!

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР "АСТОРИА ГРУП организира курсове по Английски, Немски, Френски, Италиански, Испански, Руски, Турски, Арабски, Китайски, Японски и множество други езици, обучения за деца, ученици и възрастни. Предлагаме разнообразие от онлайн обучения и специализирани курсове за сертификатен изпит или професия"

Всички, предлагани от Учебен Център Асториа Груп езикови и компютърни курсове могат да бъдат провеждани в индивидуална, групова или онлайн форма на обучение.

От възможности към постижения!

Езикови курсове за възрастни

Езиков Център Асториа Груп организира групови и индивидуални обучения за възрастни и деца. Курсове по Английски, Немски, Френски, Испански, Италиански, Руски, Турски и Арабски език от нива A1 до C2

Езикови курсове за ученици

Езиков Център Асториа Груп знае, че уверената употреба на чужди езици може да осигури на децата предимство в училище и да им помогне да се възползват максимално от бъдещите възможности за образование и развитие.

Подготовка за IELTS, Cambridge

Езиков Център Асториа Груп организира подготвителни курсове за IELTS, TOEFL, FCE, както и ZOP, TestDaF и съдейства при попълването и подаването на необходимите за регистрация за изпит документи.

Онлайн обучения

Казват, че има много начини да научим чужд език, ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, онлайн обученията на Асториа Груп предлагат именно това

Компютърни обучения

Компютърна грамотност за начинаещи, средно напреднали и експерти. Езиков Център Асториа Груп провежда курсове по Word, Excell, Acrobat Reader, Adobe Reader, АutoCAD, MathCAD, Math LAB, GeoGebra, HTML.

Превод на документи

Необходим Ви е спешен превод на акт за раждане, диплома, свидетелство за брак или на любимата Ви книга? Без значение от вида на документа - екипът на Езиков Център Асториа Груп извършва бързи и точни преводи.

РЕНОМИРАНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ С БОГАТ ПРЕПОДАВАТЕЛСКИ ОПИТ. ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД КЪМ ВСЕКИ КУРСИСТ.

Курсовете протичат под формата на модерни и иновативни подходи за обучение, изцяло съобразени с възрастовата група и нивото на познания в съответната област. Нашите специалисти ще Ви преведат през различни препятствия, свързани с усвояване на нови знания с лекота! Предлагат се различни по график групови, индивидуални, комбинирани и онлайн пакети. Оптимизирайте максимално свободно си време и желания! Повече

Курсовете се провеждат в малки групи под наблюдението на опитни специалисти. Продължителността на курса е съобразена с индивидуалните умения и желания на курсистите. Изграждат се техническите познания, практикуват се всички команди и възможности и се затвърждават усвоените познания! Предлагат се различни по график групови, индивидуални и онлайн пакети. Повече

Платформата за обучение е съвместима с всички видове устройства. 24 / 7 разполагате с лесна за употреба виртуална обучаваща зала, която може да персонализирате по свой вкус. За Ваше удобство сме подготвили различни по сложност учебни материали, аудио и видео презентации, упражнения, тестове и брейнсторминг игри, с цел поетапно усвояване и затвърждаване на знанията, водещи до свободно използване на избраната сфера. Оптимизирайте максимално свободното си време и желания! Повече

Групови езикови обучения:

Спазва се точен график на посещенията. Присъстват минимум 3-ма и максимум 12 курсиста. Отделя се нужното внимание на всеки курсист. Дават се допълнителни упражнения спрямо проблемните зони. Коригира се и се изгражда цялостния изказ на всеки курсист. Има точна зададена продължителност на всяко ниво. Издава се сертификат след успешно положен изпит. Създават се приятелства.

Онлайн езикови Обучения:

Сами определяте броя посещения. Сами задавате бързината на материала. Може да използвате платформата от различни местоположения и устройства. Може да упражнявате многобройно дадена тема и поставените задачи към нея. Разполагате с комфорта на Вашия дом. Оптимизирате максимално свободното си време и желания.

Индивидуални езикови обучения:

Свободно избираем график на обучението. Възможност за комбинирано обучение на ниво от общо-европейската езикова рамка + лексика и цялостен изказ на дадена професия. Възможност за комбинирано обучение чрез присъствени лекции + онлайн платформа. Индивидуална насоченост спрямо Вашите предпочитания. Възможност за покриване на две нива едновременно. Обучение по индивидуални планове.

Присъединете се към елитната група на нашите курсисти

Сега