Description

Ще използваме Photoshop CC по време на тази серия уроци, за да ви демонстрираме функциите. Ако вие използвате по-стара версия, като Photoshop CS5 или по-ранна – някои инструменти може да работят различно, но все пак няма да ви е трудно да се ориентирате. И все пак, ако използвате Photoshop Elements, е важно да се отбележи, че някои функции може да ви липсват или да работят различно. Ще говорим по-подробно за Photoshop Elements малко по-нататък.
Тъй като Photoshop е предназначен предимно за професионалисти, може да отнеме малко повече време да се справите с управлението на програмата, особено ако сега прохождате. В тази връзка е нужно да отбележим, че не е необходимо да разбирате всички функции на Photoshop, за да работите ефективно с него. Просто с времето ще се научавате да вършите все повече неща. По време на тази серия уроци ще ви помогнем да придобиете по-фундаментални и есенциални умения за работа с програмата.

Administrators

  • Изображение на профила за moderator

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходимо е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top
X