Как мога да получа сертификат?

Преглеждане на 1 съобщение (от всички 1)
 • Автор
  Публикации
 • #35467

  Анонимен
  Неактивен

  Здравейте, за да получите достъп за разпечатване на сертификат първо трябва да сте преминали през всички уроци и да сте ги отбелязали като завършени.

  1.завършен урок немски а1

  завършени уроци немски2.След като сте завършили всички уроци (те трябва да бъдат маркирани като завършени тоест в дясното поле всички уроци трябва да бъдат с тикче   тикче ) трябва да направите и финалния тест за проверка на знанията. Tеста съдържа четене с разбиране, слушане с разбиране и граматична част, обхваща всички изучавани през нивото теми. Времето за работа е един час. Веднъж започнат, не трябва да се прекъсва, тъй като имате право на едно явяване. Максималният брой точки е 100, минималният за преминаване е 55.
  Теста трябва да бъде приключен до 3 дни преди изтичане на зададеният период 6 месеца, тъй като административното време за проверка от преподавателите е три работни дни. След проверка, резултатът може да бъде видян в Статистика –> Курсове, като от същото меню можете да принтирате и издаденият сертификат.

   

   

   

  finish curs nemskiСертификата е актуален от момента на завършване на обучението – тоест е необходимо след приключване на всички уроци/тестове/упражнения, те да бъдат маркирани като завършени и натиснат бутон Завърши курс.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  3. След като завършите курса в секция статистика ще намерите вашият сертификат, откъдето можете да го изтеглите и принтирате.

   

  стъпки за изтегляне на сертификат

Преглеждане на 1 съобщение (от всички 1)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top
X
X