Отговори на: Модул 8

#83260

admin
Регистриран потребител

Здравейте,

До колкото разбираме, вие сте инсталирали последната версия на WordPress 4.7 и сте с активирана тема (шаблон) “Twenty Seventeen”, но все пак не ви се появява графата за задаване на родител на страницата.

 

В уроците сме използвали темата “Twenty Sixteen”, но все пак проверихме и с “Twenty Seventeen” и при нас се показва графата за родител:

Моля, уверете се, че сте кликнали на стрелката за разширяване на секцията „Page Attributes” (Атрибути на страницата), както сме показали на снимката.

Ако не това е проблемът, то погледнете опциите “Screen Options” най-горе, за да проверите дали сте разрешили показване на Атрибути на страницата.

Проверете също, дали при опциите за бърза редакция имате възможност за добавяне на родител на страницата.

Моля, уведомете ни с точност коя версия на WordPress използвате, както и коя тема. На локален хост ли работите (чрез WampServer) или на свой уеб хостинг, или, може би чрез регистрация в WordPress.com? Някои от функционалностите при WordPress.com се отключват след допълнително заплащане, възможно е този атрибут да е част от тях. В подобен случай, бихме препоръчали да използвате инсталация от WordPress.org, за максимално голямо количество безплатни функционалности – сваляте пакетът от файлове на WordPress и ги инсталирате на локален хост (wampserver) или на уеб хостинг. В предишните уроци сме показали как става това.

Надяваме се, някое от горе изброените да разрешава проблемът ви, в противен случай, пишете ни отново, като ни представите и повече информация за проекта си, за да разберем по каква причина липсва тази функционалност.

Оставаме на разположение.

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top
X
X