НАЧАЛО Форуми Word 2013 word Отговори на: word

Отговори на: word

НАЧАЛО Форуми Word 2013 word Отговори на: word

#81955

moderator
Отговорник

Здравейте, надяваме се, че сте получили в лично съобщение отговорът ни. Ще пубикуваме част от него, за да могат и другите курсисти да почерпят информация по темата:

1 –  Ако в Бекстейдж вю (Backstage view) ви липсва функцията Линк за Споделяне (Get s Sharing link), то това може да се дължи на изданието на офис пакетът, който имате инсталиран (Home или Pro). Независимо от това, обаче, можете да създадете свой акаунт в OneDrive. След като се регистрирате, се впишете през Backstage view в Word – секцията Account (Профил) и проверете дали няма да ви се появи и опцията за Генериране на Линк за Споделяне.

2 – Опция за запазване на отделна страница от документа е налична само в експорт към PDF, както вече сте установили. Това, което Word предлага е опция за отпечатване само на отделни страници, което може да ви е полезно в случая:

По този начин ще се отпечатат само 1ва и 3та страница, както и диапазона от 5та до 6та страница.

Винаги можете просто да копирате съдържанието от определена страница, за да го поставите в нов документ – разбира се това не винаги ще работи гладко, тъй като новият създаден документ ще си идва със оформлението по подразбиране и съдържанието, което поставяте може да не се разположи така, както желаете.

Друга опция е (само ако документът ви не е много голям) да запазите ново копие от документа си и да изтриете всички останали страници, така ще запазите форматирането и ще имате само тази страница, която ви трябва на отделен файл.

Всичките тези са алтернативни варианти на това, за което питате, но все пак биха могли да ви свършат работа в определени ситуации.

Оставаме на разположение за допълнителни въпроси!

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходимо е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

X