КУРС ПО НЕМСКИ ЕЗИК НИВО А1 – ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ, 20.03.2019 100 УЧ.Ч

march 2019

20mar19:00КУРС ПО НЕМСКИ ЕЗИК НИВО А1 - ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ, 20.03.2019 100 УЧ.Ч

Детайли

Курс по Немски език ниво А1 20.03.2019 – 100 УЧ.Ч

Стартира Курс по немски език ниво А1 20.03.2019. Обучението по немски език включва:

упражнения, лексика, ролеви игри и усвояване на четирите основни умения при изучаване на чужд език: говорене, слушане, четене и писане. Обучението е съобразено с изискванията на Общо-европейската езикова рамка. Прескочете езиковата бариера с курс по немски език ниво А1 от Асториа Груп!

Предлагаме Ви групово обучение по немски език ниво А1, пакет 100 учебни часа с :

Курс по Немски език ниво А1 20.03.2019График:  понеделник и сряда от 19:00 до 21:00 часа

Начало:  20 март

Продължителност: 15 посещения

Цена: 180 лева

💰Пакетът включва:
➡️45 уч. часа присъствено лекционно обучение ( 15 лекции по 3 уч. часа. часа)
➡️45 уч. часа онлайн практически упражнения по четири компонента – слушане с разбиране, четене с разбиране, граматика и упражнение по метода Watch and Learn ( достъп до адаптирана срямо нивото видеотека с интерактивни упражнения )
➡️10 уч. часа тестове за самооценка

След края на курса, при успешно положен изпит, се издава сертификат на съответния изучаван език.

Може да се свържете с нас на 📞телефон 0890320053.

Учебният материал в предлаганите от нас курсове немски език, включва множество текстове за четене, слушане и обсъждане, които предизвикват интерес в курсистите и те с желание и лекота участват в дискусиите. Преминава се през ежедневни теми – храни и напитки, здраве, спорт, работа, семейство, пазаруване, резервации в ресторанти / хотели, време, пътуване и др., като се разговоря по специфични въпроси. Методиката, която се използва за представяне на учебния материал е насочена към поддържане на висока мотивация през целия курс и придобиване на умения за ефективна комуникация.

За кого е подходящ този курс? За всеки, който изпитва непреодолима бариера, страх от употребата на немски език! Курсовете по немски ви дават увереност, самочувствие и лекота на изказа в ежедневни ситуации , като срещи с хора, пазаруване, пътуване, ресторант, резервация и настаняване в хотел  и много други. Методът, заложен в програмата на обучение е интерактивният метод. Чрез разиграване на множество ситуации и с помощта на видео и аудио материали Вие учите ефективно и с лекота, като неусетно забравяте за езиковата си бариера. Всички, предлагани от Езиков Център Асториа Груп, курсове немски език, са изцяло съобразени с входящото ниво на познания на курсистите.

Не се колебайте да попитате нашите специалисти за всички намаления по предлаганите стоки и услуги!

more

Час

(Wednesday) 19:00

Местоположение

Езиков Център Асториа Груп

гр. Варна, ул. Презвитер Козма №8

Организатор

Astoria Groupastoria_group@abv.bg

X
X