Курс по Немски език за начинаещи – ниво A1

july 2020

This is a repeating event

31jul19:00Курс по Немски език за начинаещи - ниво A1

Детайли

Курс по Немски език за начинаещи – ниво А1

Стартира Курс по Немски език за начинаещи – ниво А1. Обучението по немски език включва:

упражнения, лексика, ролеви игри и усвояване на четирите основни умения при изучаване на чужд език: говорене, слушане, четене и писане. Обучението е съобразено с изискванията на Общо-европейската езикова рамка. Прескочете езиковата бариера с Курс по Немски език за начинаещи – ниво А1 от Асториа Груп!

Предлагаме Ви групово обучение / Курс по Немски език за начинаещи – ниво А1, пакет 60 учебни  учебни часа / 120 уч. часа с :

Курс по Немски език за начинаещи - ниво А1, немски а1, немски за начинаещи, езиков център Асториа Груп
График:
  сряда и петък 19:00 – 21:00

Продължителност: 18 посещения (60 уч.ч.) / 36 посещения (120 уч.ч.)

Цена: 240 лева

💰 Пакетът 60 уч.ч. (цяло ниво) включва:
➡️ 54 уч. часа присъствено лекционно обучение ( 18 лекции по 3 уч. часа)
➡️ 8 седмичен достъп до онлайн практически упражнения по четири компонента – слушане с разбиране, четене с разбиране, граматика и упражнение по метода Watch and Learn ( достъп до адаптирана спрямо нивото видеотека с интерактивни упражнения ). Онлайн Курс по Немски език за начинаещи – ниво А1
➡️ 6 уч. часа тестове за самооценка
Учебният материал в предлаганите от нас курсове немски език, включва множество текстове за четене, слушане и обсъждане, които предизвикват интерес в курсистите и те с желание и лекота участват в дискусиите.

Защо да запишете Курс по Немски език за начинаещи – ниво А1?

 

По време на настоящия Курс по Немски език за начинаещи – ниво А1 се преминава през ежедневни теми – храни и напитки, здраве, спорт, работа, семейство, пазаруване, резервации в ресторанти / хотели, време, пътуване и др., като се разговоря по специфични въпроси. Методиката, която се използва за представяне на учебния материал е насочена към поддържане на висока мотивация през целия курс и придобиване на умения за ефективна комуникация. Курсовете по Общ Немски език се разпределят по нива, съобразени с изискванията на Общо-европейската езикова рамка.

След края на Курс по Немски език за начинаещи – ниво А1, при успешно положен изпит, се издава сертификат на съответния изучаван език.

За повече информация и записване може да заповядате на адрес гр. Варна, ул. Презвитер Козма №8  или да ни потърсите на телефон 0890320053.

 

more

Час

(Friday) 19:00

Местоположение

Езиков Център Асториа Груп

гр. Варна, ул. Презвитер Козма №8

Организатор

Astoria Groupastoria_group@abv.bg

0 responses on "Курс по Немски език за начинаещи - ниво A1"

Leave a Message

X
X