Немски език за средно напреднали – цяло ниво А2

december 2021

05dec16:00Немски език за средно напреднали - цяло ниво А2

Детайли

Курс по Немски език ниво A2 от 05.12.2021

Стартира Курс по Немски език  Обучението се провежда посредством виртуална класна стая. За използване на класната стая не е необходимо да сте на територията на гр. Варна. Предоставяме Ви потребителско име и парола и в удобни за Вас часове и дни се чувате и виждате с Вашия преподавател с цел преминаване на учебния материал. Единствено е необходимо да разполагате с устройство с Flash Player и интернет връзка.

Обучението по немски език включва:

упражнения, лексика, ролеви игри и усвояване на четирите основни умения при изучаване на чужд език: говорене, слушане, четене и писане. Обучението е съобразено с изискванията на Общо-европейската езикова рамка. Прескочете езиковата бариера с курс по немски език ниво A2 от Асториа Груп!

Предлагаме Ви групово обучение по немски език ниво A2, пакет 60 учебни  учебни часа / 120 уч. часа с :

Падежи в немски език – Дателен падеж (Dativ)

Груповите обучения могат да се провеждат както на място в Нашия офис, така и посредством онлайн виртуална класна стая. За използване на класната стая не е необходимо да сте на територията на гр. Варна. Предоставяме Ви потребителско име и парола и в удобни за Вас часове и дни се чувате и виждате с Вашия преподавател с цел преминаване на учебния материал. Единствено е необходимо да разполагате с устройство с интернет връзка.

График:
  събота и неделя от 16:00 – 19:00

Начало:  5-ти Декември, включително до 30-ти Януари

Продължителност: 12 посещения

Цена: 240 лева

Пакетът включва:
➡️ 54 уч. часа присъствено лекционно обучение ( 12 лекции по 3 астрономични часа)
➡️ 8 седмичен достъп до онлайн практически упражнения по четири компонента – слушане с разбиране, четене с разбиране, граматика и упражнение по метода Watch and Learn ( достъп до адаптирана спрямо нивото видеотека с интерактивни упражнения )
➡️ 6 уч. часа тестове за самооценка

След края на курса, при успешно положен изпит, се издава сертификат на съответния изучаван език.

За повече информация и записване може да заповядате на адрес гр. Варна, ул. Презвитер Козма №8  или да ни потърсите на телефон 0890320053.

more

Час

(Sunday) 16:00

Местоположение

Езиков Център Асториа Груп

гр. Варна, ул. Презвитер Козма №8

0 responses on "Немски език за средно напреднали - цяло ниво А2"

Leave a Message

X
X