Курс по Японски език – ниво А1.1 26.08.2019

august 2019

26aug19:00Курс по Японски език - ниво А1.1 26.08.2019

more

Event Details

Курс по Японски език ниво А1.1 – 26.08.2019

Езиков Център Асториа Груп организира курс по Японски език ниво А1.1 – напълно начинаещи на дата 26.08.2019. Курсовете по Японски език са един чудесен начин да подобрите квалификацията си и да отворите нови хоризонти за себе си и най-близките си. Предлагаме ви курсове по Японски език, в удобни за вас време и форма и съобразена с нуждите ви програма. Започнете да учите Японски език днес!

Обучението по Японски език включва:

упражнения, лексика, ролеви игри и усвояване на четирите основни умения при изучаване на чужд език: говорене, слушане, четене и писане. Обучението е съобразено с изискванията на Общо-европейската езикова рамка. Прескочете езиковата бариера с курс по Японски език ниво А1.1 от Асториа Груп!

Предлагаме Ви групово обучение по Японски език ниво А1.1, пакет 50 учебни часа с :

курс по японски език за начинаещи, курсове японски език, курсове по японски език, курсове японски, японски език, курсове по японски

График:   понеделник и сряда

Начало:  26 август

Продължителност: 7 посещения

Цена:  430 лева

💰 Пакетът включва:

➡️20 уч. часа присъствено лекционно обучение ( 7 лекции по 3 уч. часа. )

➡️20 уч. часа онлайн практически упражнения по четири компонента – слушане с разбиране, четене с разбиране, граматика и упражнение по метода Watch and Learn ( достъп до адаптирана срямо нивото видеотека с интерактивни упражнения )

➡️10 уч. часа тестове за самооценка

 

След края на курса, при успешно положен изпит, се издава сертификат на съответния изучаван език.

За повече информация и записване може да заповядате на адрес гр. Варна, ул. Мусала №1  или да ни потърсите на телефон 0890320053.

Защо да запишем курс по Японски език?

Японският език е език, говорен от около 125 милиона души главно в Япония, където той е националният език. Той е част от японската група езици, чиято връзка с други езикови групи, по-специално с корейския и с алтайските езици, е предмет на спорове.

Японският език е аглутинативен език с проста фонотактика, чиста система от гласни, фонемна дължина на гласните и съгласните и лексикално значимо музикално ударение. Обичайният словоред е подлог-допълнение-сказуемо, като специални частици маркират граматичната функция на думите, а структурата на изреченията е с актуално членение. Завършващи изречението частици служат за добавяне на емоционално влияние или отбелязване на въпрос.Съществителните нямат граматичен род или число и не се използва членуване. Глаголите се спрягат, най-вече по време и залог, но не и по лице. В японския няма прилагателни – тяхната функция се изпълнява от други думи, които също се съгласуват. Използва се сложна система от учтиви глаголни форми и думи, отразяваща относителното социално положение на говорещия, слушателя и споменаваните лица.

 

Time

(Monday) 19:00

Location

Езиков Център Асториа Груп

гр. Варна, ул. Мусала 1 (бившият хотел Мусала)

Organizer

Astoria Groupastoria_group@abv.bg

0 responses on "Курс по Японски език - ниво А1.1 26.08.2019"

    Leave a Message

    X