Курс по Японски език – ниво A1.1 – N5 за начинаещи

june 2020

01jun14:00Курс по Японски език - ниво A1.1 - N5 за начинаещи

Детайли

Курс по Японски език ниво A1.1 – 01.06.2020

Езиков Център Асториа Груп организира курс по Японски език ниво A1.1 – напълно начинаещи на дата 01.06.2020.

Предвидените занятия – групови и индивидуални ще бъдат провеждани, посредством Виртуална Класна Стая (ВКС), достъп до която ще бъде предоставен на всеки наш клиент. За да се достъпи съответната ВКС е необходимо да имате на разположение интернет достъп и устройство с микрофон – настолен компютър / лаптоп / таблет / фаблет / мобилен телефон. За използване на класната стая не е необходимо да сте на територията на гр. Варна. Предоставяме Ви потребителско име и парола и в удобни за Вас часове и дни се чувате и виждате с Вашия преподавател с цел преминаване на учебния материал. Единствено е необходимо да разполагате с устройство с Flash Player и интернет връзка.

Курсовете по Японски език са един чудесен начин да подобрите квалификацията си и да отворите нови хоризонти за себе си и най-близките си. Предлагаме ви курсове по Японски език, в удобни за вас време и форма и съобразена с нуждите ви програма. Започнете да учите Японски език днес!

Обучението по Японски език включва:

упражнения, лексика, ролеви игри и усвояване на четирите основни умения при изучаване на чужд език: говорене, слушане, четене и писане. Обучението е съобразено с изискванията на Общо-европейската езикова рамка. Прескочете езиковата бариера с курс по Японски език ниво A1.1 от Асториа Груп!

Предлагаме Ви групово обучение по Японски език ниво A1.1, пакет 60 учебни часа с :

курс по японски език за начинаещи, курсове японски език, 02.11.2019

График:    понеделник и петък от 17:00 – 19:00 часа  / или събота и неделя от 17.00 – 19.00 часа

Начало:  01-ви Юни

Продължителност: 9 седмици

Цена:  690 лева

💰 Пакетът включва:

➡️ 54 уч. часа присъствено лекционно обучение ( 18 лекции по 3 уч. часа. )

➡️ 8 седмичен достъп до онлайн практически упражнения по четири компонента – слушане с разбиране, четене с разбиране, граматика и упражнение по метода Watch and Learn ( достъп до адаптирана спрямо нивото видеотека с интерактивни упражнения )

➡️ 6 уч. часа тестове за самооценка

След края на курса, при успешно положен изпит, се издава сертификат на съответния изучаван език.

За повече информация и записване може да заповядате на адрес гр. Варна, ул. Презвитер Козма №8  или да ни потърсите на телефон 0890320053.

Защо да запишем курс по Японски език?

Японският език е език, говорен от около 125 милиона души главно в Япония, където той е националният език. Той е част от японската група езици, чиято връзка с други езикови групи, по-специално с корейския и с алтайските езици, е предмет на спорове.

Японският език е аглутинативен език с проста фонотактика, чиста система от гласни, фонемна дължина на гласните и съгласните и лексикално значимо музикално ударение. Обичайният словоред е подлог-допълнение-сказуемо, като специални частици маркират граматичната функция на думите, а структурата на изреченията е с актуално членение. Завършващи изречението частици служат за добавяне на емоционално влияние или отбелязване на въпрос.Съществителните нямат граматичен род или число и не се използва членуване. Глаголите се спрягат, най-вече по време и залог, но не и по лице. В японския няма прилагателни – тяхната функция се изпълнява от други думи, които също се съгласуват. Използва се сложна система от учтиви глаголни форми и думи, отразяваща относителното социално положение на говорещия, слушателя и споменаваните лица.

more

Час

(Monday) 14:00

Местоположение

Езиков Център Асториа Груп

гр. Варна, ул. Презвитер Козма №8

0 responses on "Курс по Японски език - ниво A1.1 - N5 за начинаещи"

Leave a Message

X
X