Курс по Китайски език – ниво А1 (групово обучение) 28.10.2018

октомври 2018

28окт.15:00FeaturedКурс по Китайски език - ниво А1 (групово обучение) 28.10.2018

Повече

Детайли за събитието

Курс по Китайски език ниво А1

Езиков Център Асториа Груп организира курс по Китайски език ниво А1 – напълно начинаещи. Курсовете по Китайски език са един чудесен начин да подобрите квалификацията си и да отворите нови хоризонти за себе си и най-близките си. Предлагаме ви курсове по Китайски език, в удобни за вас време и форма и съобразена с нуждите ви програма. Започнете да учите Китайски език днес!

Обучението по Китайски език включва:

упражнения, лексика, ролеви игри и усвояване на четирите основни умения при изучаване на чужд език: говорене, слушане, четене и писане. Обучението е съобразено с изискванията на Общо-европейската езикова рамка. Прескочете езиковата бариера с курс по Китайски език ниво А1 от Асториа Груп!

Предлагаме Ви групово обучение по Китайски език ниво А1, пакет 60 учебни часа с :

График:   събота (13:00 – 16:00) и неделя (15:00 – 18:00)

Начало:  28 Октомврикурс по китайски език за начинаещи, курсове китайски език, курсове по китайски език, курсове китайски език, курсове по китайски езк

Продължителност: 7 седмици

Цена:  490 лева

След края на курса, при успешно положен изпит, се издава сертификат на съответния изучаван език.

За повече информация и записване може да заповядате на адрес гр. Варна, ул. Мусала №1  или да ни потърсите на телефон 0890320053.

Защо да запишем курс по Китайски език?

Китайският език може да бъде разглеждан като отделен език, но също и като езиково семейство, тъй като представлява съвкупност от местните езици, говорени от китайската етническа група Хан. Той е един от езиците, формиращи Сино-тибетското езиково семейство. Различните варианти (още известни като диалекти) на китайския са роден език за около една шеста от населението на света, тоест повече от един милиард души. В лингвистичен аспект въпросът дали разновидностите на китайския са „езици“ или „диалекти“ е спорен. Като езиково семейство китайският език включва близо 1.2 милиарда души; само китайският мандарин включва около 851 милиона местни говорещи, с което превъзхожда числено който и да било друг език в света.

През последните години курсовете по китайски език се превръщат в „мода“. Китайският се определя от специалисти като „езикът на бъдещето“, все повече хора го изучават, а причините най-вече са свързани със силното икономическо развитие на Китай.

Време

(неделя) 15:00

Местоположение

Езиков Център "Асториа Груп"

гр. Варна, ул. Мусала 1 (бившият хотел Мусала)

Organizer

Astoria Groupastoria_group@abv.bg

0 responses on "Курс по Китайски език - ниво А1 (групово обучение) 28.10.2018"

    Leave a Message

    X