Курс по Арабски език за начинаещи

july 2020

26jul12:00Курс по Арабски език за начинаещи

Детайли

Курс по Арабски език за начинаещи – ниво A1

Езиков Център Асториа Груп организира Курс по Арабски език за начинаещи – ниво A1 – напълно начинаещи. Курсовете по арабски език са един чудесен начин да подобрите квалификацията си и да отворите нови хоризонти за себе си и най-близките си. Предлагаме ви Курс по Арабски език за начинаещи – ниво А1, в удобни за вас време и форма и съобразена с нуждите ви програма. Започнете да учите арабски език днес!

Обучението по арабски език включва:

упражнения, лексика, ролеви игри и усвояване на четирите основни умения при изучаване на чужд език: говорене, слушане, четене и писане. Обучението е съобразено с изискванията на Общо-европейската езикова рамка. Прескочете езиковата бариера с Курс по Арабски език за начинаещи – ниво А1 от Асториа Груп!

Предлагаме Ви групово обучение /Курс по Арабски език за начинаещи ниво А1, пакет 60 учебни часа с :

Курс по Арабски език за начинаещи, курс по арабски език, курсове по арабски език, арабски език, курсове по арабски, курсове арабски, курсове арабски езикГрафик:   събота и неделя – 12:00 – 14:00 часа

Начало:  26-ти Юли 

Продължителност: 9 седмици

Цена:  690 лева за групово обучение

 

След края на Курс по Арабски език за начинаещи, при успешно положен изпит, се издава сертификат на съответния изучаван език.

За повече информация и записване може да заповядате на адрес гр. Варна, ул. Презвитер Козма №8  или да ни потърсите на телефон 0890320053.

Защо да запишем Курс по Арабски език за начинаещи?

Арабският език е семитски език, говорен от повече от 250 млн. души в Близкия изток и Северна Африка, един от най-разпространените езици в света. Арабският е официален език в 26 държави и един от шестте официални езика на ООН. Съвременната книжовна форма на арабския език се нарича съвременен стандартен арабски език – „фусха” (فصحى). Той се основава на класическия арабски, включва неологизми и чужди заемки, отразяващи съвременните нужди на езика. Книжовният арабски език е разбиран и говорен във всички арабски държави. Използва се в официална комуникация, книги, медии, документи.

more

Час

(Sunday) 12:00

Местоположение

Езиков Център Асториа Груп

гр. Варна, ул. Презвитер Козма №8

Организатор

Astoria Groupastoria_group@abv.bg

0 responses on "Курс по Арабски език за начинаещи"

Leave a Message

X
X