Владеенето на Английски – Задължително за бизнеса

English and the business

Владеенето на Английски език – разширяване на нашите хоризонти

Замисляли ли сте се КОЛКО много възможности и вратички отваря изучаването на нов език?
С научаването на нов език, ние ставаме по-уверени, по-мотивирани и заредени!
Знанието е сила, която можем да приложим във всяка една ситуация!

Има много статии и научни изследвания относно темата:  Как да бъдем успешни днес или как да стартираме собствен бизнес? Но много малко на тема, какво всъщност ние нужно, за да постигнем успех. Наред с мотивацията, амбицията и личностните качества, които със сигурност  всеки от нас притежава, на какво да наблегнем?

Бизнесът и нуждата от езици – Английски, Руски, Немски, Френски

Бизнесът в България от години се опитва да излезе от кризата в която се намира. Малките и средни предприятия разчитат на европейски програми за финансиране, докато големите фирми вече са открили ключа към успеха – изнасянето на дейността на предприятието на международните пазари.

От тук следва въпросът – искаме да притежаваме успешен  бизнес или да играем на дребно? От къде да започнем? Първо е нужно да владеем езика на фирмата партньор (най-често English), ако сами ще поддържаме връзка с нейните представители, или да назначим високо квалифициран персонал, говорещ минимум два от следните езици: Английски, Руски, Немски, Френски.

При назначаването на персонал за подобна позиция е нужно да сме изкючително внимателни при подбора на техните документи – качество на изработка на автобиографията, акуратност на мотивационното писмо и превода на документите, ако сте изискали да са на Английски език, например.  Опитът на предходна позиция не е съществен, ако сте предвидили обучение, но не се доверявайте само на написаното, задължително подложете кандидатите на тест за определяне на знанията по Английски език и съответно втория, изискван от Вас.

Ако Вашата цел е не да стартирате собствен бизнес, а да започнете работа към фирма, занимаваща се с дейност и извън българските пазари, задължително отделете време за опреснителен курс, ако считате знанията си за недостатъчни или обучение по Бизнес Английски, ако бъдещото Ви работно място го изисква.

Инвестицията ни в днешния ден е това, което ще ни направи успешни утре!

10/04/2023

0 responses on "Владеенето на Английски – Задължително за бизнеса"

Leave a Message

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top
X
X