Езиков Център Асториа Груп

Езиков Център Асториа Груп предлага разнообразие от езикови, компютърни, бизнес и онлайн курсове. Интерактивни уроци, Онлайн връзка с преподавател.

Езиков Център Асториа Груп

Обучения

Чуждият език отваря вратичка към света, а всяко допълнително знание Ви прави по-свободни! Квалификацията Ви днес е инвестиция в утрешния ден! За всеки клиент езиков център Асториа Груп изработва план, според нуждите и желанията, с цел непрекъснат поглед върху напредъка!

Курсове по Английски, Немски, Френски, Италиански, Испански, Руски, Турски, Арабски, Китайски, Японски и множество други езици, обучения за деца, ученици и възрастни. Предлагаме разнообразие от онлайн обучения и специализирани курсове за сертификатен изпит или професия

, Езиков Център Асториа Груп Варна
фиксиран график

Групови обучения

Спазва се точен график на посещенията. Присъстват минимум 4-ма и максимум 12 курсиста. Отделя се нужното внимание на всеки курсист. Дават се допълнителни упражнения спрямо проблемните зони. Коригира се и се изгражда цялостния изказ на всеки курсист. Има точна зададена продължителност на всяко ниво. Издава се сертификат след успешно положен изпит. Създават се приятелства

избираем график

Индивидуални обучения

Свободно избираем график на обучението. Възможност за комбинирано обучение на ниво от общо-европейската езикова рамка + лексика и цялостен изказ на дадена професия. Възможност за комбинирано обучение чрез присъствени лекции + онлайн платформа. Индивидуална насоченост спрямо Вашите предпочитания. Възможност за покриване на две нива едновременно. Обучение по индивидуални планове + сертификат

курсове и обучения, Езиков Център Асториа Груп Варна
неограничен

Онлайн курсове

Сами определяте броя посещения. Сами задавате бързината на материала. Може да използвате платформата от различни местоположения и устройства. Може да упражнявате многобройно дадена тема и поставените задачи към нея. Разполагате с комфорта на Вашия дом. Издава се сертификат след успешно положен изпит. Оптимизирате максимално свободното си време и желания. 

Учебен Център Асториа Груп

Курсове & Обучения

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР "АСТОРИА ГРУП организира курсове по Английски, Немски, Френски, Италиански, Испански, Руски, Турски, Арабски, Китайски, Японски и множество други езици, обучения за деца, ученици и възрастни.

Всички, предлагани от Учебен Център Асториа Груп езикови и компютърни курсове могат да бъдат провеждани в индивидуална, групова или онлайн форма на обучение. ОТ ВЪЗМОЖНОСТИ КЪМ ПОСТИЖЕНИЯ

Езикови курсове за възрастни

Езиков Център Асториа Груп организира групови и индивидуални обучения за възрастни и деца. Курсове по Английски, Немски, Френски, Испански, Италиански, Руски, Турски и Арабски език от нива A1 до C2. Специализирани курсове. Издаване на сертификат.

Онлайн класа стая

Онлайн обучения за възрастни и деца

Езиков Център Асториа Груп е лидер в областта на езиковите курсове и компютърни обучения. Казват, че има много начини да научим чужд език, ние знаем – за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор. Учи онлайн!

Езикови курсове за деца и ученици

Езиков Център Асториа Груп знае, че уверената употреба на чужди езици може да осигури на децата предимство в училище и да им помогне да се възползват максимално от бъдещите възможности за образование и развитие.

Компютърни обучения

Компютърна грамотност за начинаещи, средно напреднали и експерти. Езиков Център Асториа Груп провежда компютърни курсове по Word, Excell, Acrobat Reader, Adobe Reader, АutoCAD, MathCAD, Math LAB, GeoGebra, HTML.

Подготовка за сертификатни изпити

Езиков Център Асториа Груп организира подготвителни курсове за IELTS, TOEFL, FCE, както и ZOP, TestDaF и  съдейства при попълването и подаването на необходимите за регистрация за изпит документи.

Превод и изработка на документи

Необходим Ви е спешен превод на акт за раждане, диплома, свидетелство за брак или на любимата Ви книга? Без значение от вида на документа – екипът на Езиков Център Асториа Груп извършва бързи и точни преводи.

Защо да изберете нас

Преподаватели

Реномирани преподаватели с богат професионален опит и индивидуален подход към нуждите на всеки курсист. Нашите специалисти ще Ви преведат през различни препятствия, свързани с усвояване на нови знания с лекота!

Медиотека

Разполагаме с огромно разнообразие от учебници и учебни помагала, както и собствена медиотека, с безплатен достъп за курсистите на Езиков Център Асториа Груп

Онлайн платформа

Всички наши обучения могат да преминат и в онлайн среда, в случай, че се нуждаете от това. Платформата за обучение е съвместима с всички видове устройства. Учете където и когато пожелаете!

Онлайн курсове

Разнообразие от онлайн езикови, компютърни и бизнес обучения. Модерни и иновативни подходи за обучение, изцяло съобразени с възрастовата група и нивото на познания в съответната област.

Интерактивност

Различни по сложност учебни материали, аудио и видео презентации, упражнения, тестове и брейнсторминг игри, с цел поетапно усвояване и затвърждаване на знанията.

Финансово изгодно

Предлагат се различни по график групови, индивидуални, комбинирани и онлайн пакети. Оптимизирайте максимално свободно си време и желания!

Нашите клиенти и партньори

85
Онлайн обучения предлагани на над 3 езика.
28
Корпоративни клиенти за 2020 Година
8500
Успешно преминали своето обучение курсисти
24.6%
Чуждестранни курсисти

Лидери в областта на обученията

Езиков Център Асториа Груп

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем – за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.
ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Езиков Център Асториа Груп

"Ученикът не е съд, който трябва да бъде запълнен, а факел, който трябва да бъде запален." - Плутарх

Онлайн Курсове & Обучения