Доставки с дронове във Великобритания

Компанията “Амазон” ще започне тестове на доставките си с дронове във Великобритания, предаде вестник “Файненшъл таймс”.

Американският технологичен концерн обяви, че е сключил партньорство с британското правителство за ускоряване на процеса по одобряване на малки дронове, с които компанията да извършва доставките си.

Най-големият онлайн търговец на дребно в света, който планира да започне да извършва доставки с дронове през 2017 година, заяви, че правителствен екип, подкрепян от органа, отговарящ за цивилната авиация, е дал разрешение, необходимо, за да се проучи в дълбочина въпроса.

Програмата за директни доставки на “Амазон” започна още през 2013 година под името Прайм Еър. Целта й е чрез дронове, които се управляват от служители на фирмата, поръчките да се доставят до домовете на клиентите.

Въпреки иновационната идея от компанията на Джеф Безос програмата постоянно беше блокирана, особено в Съединените щати, където тя е в противоречие със законите за извършване на летателна дейност. Доставките с дронове все още не са пуснати в действие в нито една държава.

20/08/2016

0 responses on "Доставки с дронове във Великобритания"

Leave a Message

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top