5

2

1741

Microsoft Excel е програма за електронни таблици, която ви позволява ефикасно да обработвате и съхранявате списъци от данни, да извършвате изчисления, да създавате отчети и диаграми. С помощта на Microsoft Excel е възможно лесно и бързо да се въвежда информация, която след това да се променя, изтрива или добавя. Целта на обучението е участниците да затвърдят знанията си и да се научат да работят с бази данни и таблици.

210.00лв.

Онлайн курс по Excel 2013

Microsoft Excel е програма за електронни таблици, която ви позволява ефикасно да обработвате и съхранявате списъци от данни, да извършвате изчисления, да създавате отчети и диаграми. Нашият онлайн курс по Excel ще Ви помогне лесно и бързо да въвеждате информация, която след това да променяте, изтривате или добавяте нови данни. Целта на това онлайн обучение по Excel е участниците да затвърдят знанията си и да се научат да работят с бази данни и таблици. Функциите, които ще научите по време на предлагания от нас онлайн курс по Excel 2013 може да Ви изгледжат сложни в началото, но с практическите упражнения ще се убедите, че те изключително много улесняват работата с голям обем от информация.

Кратко съдържание на Онлайн курс по Ексел

 • 28 модула по Excel, представящи компонентите на програмата по интересен, вълнуващ и интуитивен начин;
 • Възможност за упражняване на наученото, с помощта на допълнителни интерактивни упражнения;
 • 60 дни (2 месеца) неограничен достъп до всички уроци и упражнения;
 • Възможност за комуникация с преподавател, в случаи на затруднения
 • Получаване на сертификат за покритото ниво на знания след успешно полагане на изпит в края на обучението.

онлайн курс по екселКратко описание на Онлайн обучение по Excel

· Оформете данните си в Ексел

Предлаганото от нас обучение по Ексел ще Ви помогне да организирайте числовите или текстовите си данни в електронни таблици или работни книги. Преглеждането на данните в контекст ви помага да взимате по-информирани решения.

· Преформатирайте или пренаредете данните си

Докато преглеждате различни конфигурации, Excel научава и разпознава вашия модел и довършва автоматично оставащите данни вместо вас. Не са необходими формули или макроси. Функцията за търсене „Кажи ми“ ви направлява до командите за функциите, от които се нуждаете. за да получите желаните резултати. Използвайте своето онлайн обучение по Excel и се потопете в многообразието от функции на тази програма

· Анализирайте, използвайки своя Онлайн курс по Ексел

Excel ще извърши сложни анализи вместо вас и ще обобщи данните ви с визуализации на различни опции за обобщени таблици, така че да можете да ги сравните и да изберете опцията, която разказва историята ви най-добре.

· Разгледайте разнообразни диаграми и графики

Excel може да препоръча диаграмите и графиките, които най-добре илюстрират тенденциите в данните ви. Бързо прегледайте опциите и изберете тези, които представят идеите ви най-добре.

· Открийте най-добрата история

Открийте и сравнете различни начини за представяне на данните – и на намеренията ви – визуално. Когато видите начина, който показва данните най-добре, приложете форматиране, блещукащи линии, диаграми и таблици с едно-единствено щракване. Набор от нови, съвременни диаграми и графики в Excel 2016 ви помага да представяте данните си по иновативни начини.

Course Currilcum

Course Reviews

5

5
2 ratings
 • 5 stars2
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0
 1. Ivona Yovcheva22/09/2020 at 13:55

  Perfect

  5

  Perfect lessons and a lot of useful information. I am very pleased!

 2. Мартин Йорданов Михов05/09/2020 at 00:09

  excel

  5

  Обучението е на основно ниво, но е разработено изключително разбираемо и подробно, с видео и следващ тест урок.

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top
X
X