2 Записани участници

Онлайн курс по Photoshop

Ще използваме Photoshop CC по време на този Онлайн курс по Photoshop , за да ви демонстрираме функциите на програмата. Ако вие използвате по-стара версия, като Photoshop CS5 или по-ранна – някои инструменти може да работят различно, но все пак няма да ви е трудно да се ориентирате. Ако използвате Photoshop Elements, е важно да се отбележи, че някои функции може  да работят различно. Ще говорим по-подробно за Photoshop Elements малко по-нататък.

Тъй като Photoshop е предназначен предимно за професионалисти, може да отнеме малко повече време да се справите с управлението на програмата, особено ако сега прохождате. В тази връзка е нужно да отбележим, че не е необходимо да разбирате всички функции на Photoshop, за да работите ефективно с него. Просто с времето ще се научавате да вършите все повече неща. По време на този Онлайн курс по Photoshop ще ви помогнем да придобиете по-фундаментални и есенциални умения за работа с програмата.

Защо да избера Онлайн курс по Photoshop

Предлаганият от Езиков Център Асториа Груп Онлайн курс по Photoshop е разработен в нашата онлайн система, която Ви позволява достъп в избрано от Вас време и обучение чрез предпочитаното от Вас устройство за интернет браузинг – смартфон, таблет, компютър.

Уменията да боравите с Photoshop могат да обогатят вашето CV, да отворят пред вас нови професионални възможности, да дадат поле за изява на вашето въображение за създаването на вълнуващи визуални проекти. Могат и да ви освободят от необходимостта да работите с маркетингови агенция за създаването на рекламни материали за вашия бизнес.

Този Онлайн курс по Photoshop включва онлайн тренинг за работа с Photoshop, изграден изцяло от видеоуроци на български език. Уроците са структурирани и подредени последователно за поетапно усвояване на работата с програмата. За този курс не е необходимо да имате последната версия на софтуера. Основните принципите работят на всички версии. Естествено в по-новите версии има повече инструменти. Едно изображение е хиляда думи, а Photoshop е инструмента, с който създаваме и обработваме изображения.

 

Учебен план на курса

Модул 1 Въведение
Какво е Photoshop? 00:20:00
Закупуване на Photoshop 00:45:00
Алтернативи на Photoshop 00:20:00
Модул 2 Запознаване с интерфейса
Запознаване с интерфейса на Photoshop 00:45:00
Запознаване с интерфейса на Photoshop – Видео урок 00:00:00
Модул 3 Основни задачи
Основни задачи във Photoshop 00:45:00
Модул 4 Записване на изображения
Записване на изображения 00:45:00
Записване на изображения – Видео урок 00:45:00
Модул 5 Layers
Разбиране за Layers 00:45:00
Разбиране за Layers – Видео урок 00:45:00
Модул 6 Нива, Криви и Цвят
Нива, Криви и Цвят 00:45:00
Нива, Криви и Цвят – Видео урок 00:45:00
Photoshop Basics
Работа с текст 00:45:00
Работа с четки 00:45:00
Разчитане на хистограми 00:45:00

Course Reviews

N.A

ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

No Reviews found for this course.

Запиши се за курс
  • 140.00лв.
  • 6 месецa

Виртуална класна стая

Изберете желаната от Вас класна стая и въведете паролата, дадена Ви от Вашия преподавател

BigBlueButton

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходимо е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top
X