1

Френски език за начинаещи – Ниво B2 Езиков Център Асториа Груп предлага на всички свои настоящи и завършили курсисти  курсове по …

Apply to enroll

Френски език за начинаещи – Ниво B2

Езиков Център Асториа Груп предлага на всички свои настоящи и завършили курсисти  курсове по френски език, съдържащи безценни допълнителни упражнения към посещавания от тях присъствен курс. Настоящият допълнителен курс по Френски език за напреднали – ниво В2 е създаден по гъвкава методология от реномирани преподаватели спрямо съответното ниво на курсистите. Предлаганият от Езиков Център Асториа Груп „Онлайн курс по френски език ниво В2“ е следващата стъпка към овладяването на френския език след преминаване на ниво B1. Във включените в обучението модули са преплетени теми от ежедневието и фундаментални граматични правила.

Руски език за начинаещи, Английски език за начинаещи, курс по английски език за начинаещи, Английски език ниво А1, курс по английски език ниво а1, онлайн английски език, онлайн английски език за начинаещиКратко съдържание на „Френски език за напреднали – ниво В2“:

• 20 модула с интерактивни упражнения по френски език, представящи похватите за боравене с френската реч по интересен и интуитивен начин; • Възможност за упражняване на наученото с помощта допълнителни видео упражнения, налични в индивидуална видеотека; • 60 дни (8 седмици) неограничен достъп до всички уроци, упражнения, интерактивни видеа и тестове; • възможност за вътрешна, форумна или групова комуникация с останалите курсисти и преподаватели;

Немски език за начинаещиКакво да очаквам след завършване на курс „Френски език за напреднали – ниво В2“:

• Увереност при явяване на реалния присъствен изходящ изпит за доказване на владеене на ниво В2 • Получаване на сертификат за покритото езиково ниво след успешно полагане на изпит в края на обучението. • Увереност в разговори на ежедневни теми – работа, семейство, дневна рутина, лични предпочитания, хобита и интереси, мечти, изминали събития, бъдещи планове и мн. други • Увереност в разговори специфични за Вашата дейност теми – уговаряне на срещи, мероприятия, съставяне на е-майли, провеждане на телефонни разговори. • Премахване на езикова бариера След завършването на предлагания от Language school Astoria Group онлайн курс по френски език ниво В2 ще можете да общувате и пишете свободно на езика, да прилагате безпроблемно граматичните правила, да сте уверени в изказа си в ежедневието и да комуникирате с широк кръг от хора, ще придобиете смелост да премахнете езиковата бариера и да не изпитвате затруднение в комуникацията с приятели, непознати или в офиса.

Course Currilcum

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top
X
X