3

Kурс по турски език ниво B1 Предлаганият от Езиков Център Асториа Груп „Онлайн курс по Турски език – ниво B1“ е следващата …

Apply to enroll

Kурс по турски език ниво B1

Предлаганият от Езиков Център Асториа Груп „Онлайн курс по Турски език - ниво B1“ е следващата стъпка към овладяването на турски език след преминаване на ниво А2. Във включените в обучението модули са преплетени теми от ежедневието и фундаментални граматични правила.

Онлайн курс по немски език ниво А2, Онлайн курс по немски език ниво B1, Онлайн курс по английски език B2Какво повече има в нашия „Онлайн курс по Турски език - ниво B1“ от предходното ниво?

В нашето онлайн обучение по турски език ниво B1 са разгледани и множество ежедневни ситуации, които ще Ви помогнат да приложите вече научените граматични правила и да подобрите уменията си за слушане и четене на турски език. Всичко това е представено по достъпния и лесен за възприемане начин, познат Ви от нивa А1 и  A2, Уменията Ви да говорите и пишете ще продължат да се развиват със същото плавно темпо, докато преминавате от една лекция към следваща.

онлайн английски език, онлайн английски език за начинаещи, онлайн английски а2, онлайн руски език за начинаещи, онлайн немски език а2Кратко съдържание на „Онлайн курс по Турски език - ниво B1“

  • разнообразни модули, представящи похватите за боравене с турската реч по интересен и интуитивен начин;
  • Информацията в уроците е представена както чрез презентации, така и чрез интерактивни видеоклипове;
  • Възможност за упражняване на наученото с помощта допълнителни интерактивни упражнения;
  • 8 седмици неограничен достъп до всички уроци и упражнения;
  • Получаване на сертификат за покритото езиково ниво след успешно полагане на изпит в края на обучението;

онлайн курс по английски езикКакво да очаквам след завършване на „Онлайн курс по Турски език - ниво B1“:

• Получаване на сертификат за покритото езиково ниво след успешно полагане на изпит в края на обучението. • Увереност в разговори на ежедневни теми – работа, семейство, дневна рутина, лични предпочитания, хобита и интереси, мечти, изминали събития, бъдещи планове и мн. други • Увереност в разговори специфични за Вашата дейност теми – уговаряне на срещи, мероприятия, съставяне на е-майли, провеждане на телефонни разговори. • Премахване на езикова бариера След завършването на предлагания от Language school Astoria Group онлайн курс по турски език ниво B1 ще можете да общувате и пишете свободно на езика, да прилагате безпроблемно граматичните правила, да сте уверени в изказа си в ежедневието и да комуникирате с широк кръг от хора, ще придобиете смелост да премахнете езиковата бариера и да не изпитвате затруднение в комуникацията с приятели, непознати или в офиса.

Course Currilcum

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top
X
X