Английски език за ученици

Английски език за ученици

Факт е, че уверената употреба на английски може да осигури на децата предимство в училище. Курсът по английски език за ученици, който Езиков Център Асториа Груп предлага, ще открие пред тях нови и необятни възможности за развитие.

Децата биват разпределени в отделни групи Starters, Movers и Flyers, спрямо възраст и владеене на езика. Обучението се провежда 2 пъти седмично и включва разнообразни учебни дейности, които приобщават децата към културата и звученето на английския език. Целта на курса е създаване и надграждане на основен речников запас, развиване на говорните и слухови умения. Правят се първи стъпки в писането на Английски език при децата, които не са изучавали езика до момента, а при  децата с познания по английски, вече наученото се надгражда.

Привличането и задържането на вниманието на учениците е трудна задача. Но това не е проблем за нашите преподаватели. От света на буквите до света на граматиката, децата учат английски език посредством игрови упражнения и весели, увлекателни занимания. Курсовете се водят съобразно най-новите системи на водещи английски издателства. Темите, които се изучават по време на обучението, са съобразени с интересите на съвременните младежи. Те мотивират ги да участват в дискусии на английски език и да развиват говорните си умения.

Обучението започва на 19 Септември. Продължителността на курса е 12 седмици. Пакетът включва 48 учебни часа. Занятията ще  се провеждат два пъти седмично по 2 учебни часа. Цената на обучението е 180 лева. За повече информация и записване може да заповядате на адрес гр. Варна, ул. Мусала №1  или да ни потърсите на телефон 0890320053.

Кратка информация за курса:

Начало: 19 Септември

График: в зависимост от възможността на курсистите

Продължителност: 48 учебни часа / 12 седмици x 2 уч.часа

Цена: 180 лв / промоционална цена до 17.09/

Телефон за връзка: 0890320053

11/04/2023

0 responses on "Английски език за ученици"

Leave a Message

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top