Подготовка за изпит IELTS

Подготовка за изпит IELTS

Езиков Център Асториа Груп организира курс – подготовка за IELTS. В курсовете за подготовка за теста IELTS ще се обучавате със световните лидери в областта на обученията по английски език.

По време на обучението ще разгледате в детайли всеки един от компонентите на изпита. Ще бъдете обучавани от специалисти, които познават в детайли теста IELTS и ще ви дадат насоки как да извлечете максимална полза от наученото по време на обучението.
Всеки наш курсист при желание за явяване на изпит, получава безплатно информация за дати и място на провеждане и  регистрация за изпит (не включва таксата за IELTS за съответната година).

Курсът започва на 17 Септември. Пакетът включва 23 учебни часа. Занятията ще се провеждат два пъти седмично – събота и неделя от 17:00 до 20:00 часа. Продължителността на курса е две седмици и половина. Работи се в малки групи – от 2 до 6 човека. Цената на обучението е 160 лева.  За повече информация и записване може да заповядате на адрес гр. Варна, ул. Мусала №1  или да ни потърсите на телефон 0890320053.

Кратка информация за курса:

начало: 17 Септември

график: събота и неделя от 17:00 до 20:00

продължителност: 23 учебни часа

цена: 160 лв

телефон за връзка: 0890320053

23/02/2017

0 responses on "Подготовка за изпит IELTS"

Leave a Message

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top