Групово обучение – английски език ниво А2

Английски език А2

Езиков център Асториа Груп организира групово обучение по английски език А2. Груповите обучения се провеждат в предварително фиксирани дни и часове, като курсистите са между 3 и 12 човека. Положителните взаимоотношения преподавател – курсист, както и между самите курсисти са необходимо условие за оптимизиране на образователните резултати. Ключова роля в създаването на подобен тип отношения изпълняват амбицията и находчивостта на нашите преподаватели да открият и приложат подходящия подход на предаване на информацията за всеки клиент. Специфичното в груповите обучения е ползата от колективната дейност, че всеки курсист не само учи, но и общува с останалите на изучавания език, слуша техните изказвания, което подпомага процеса на запаметяване. Обучението в група позволява новите знания да бъдат усвоявани и практикувани в среда, най-близка до естествената – курсистите имат възможността да пресъздават конкретни ситуации от ежедневието, които стимулират общуването и обмена на информация на чужд език. В процеса на обучение са включени дискусии, групови проекти и  ролеви игри

Курсът ще започне на 7 Септември. Занятията ще се провеждат два пъти седмично – сряда и петък от 18:30 до 21:30 часа. Обучението включва 60 учебни часа, през които се покрива цялото езиково ниво А2 по общата европейска езикова рамка. На края на курса се полага изпит и се издава сертификат за покритото ниво на съответния език. Цената на обучението е 130 лева за 6о учебни часа. За повече информация и записване може да заповядате на адрес гр. Варна, ул. Мусала №1  или да ни потърсите на телефон 0890320053.

В случай, че сте изучавали Английски език, но не сте сигурни кое е подходящото ниво за Вас, имате възможност да се явите на входящ тест за определяне на нивото в офиса на Езиков Център „Асториа Груп“, ситуиран в град Варна. Полагането на входящ тест е безплатно, необвързващо с закупуване на обучение и става с предварително записване.

11/04/2023

0 responses on "Групово обучение - английски език ниво А2"

Leave a Message

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top