ЯПОНСКИ ЕЗИК

Курсове по Японски език

Езиков Център Асториа Груп предлага следните курсове по Японски език:

Добре структурираният учебен материал в предлаганите курсове по японски език включва разнообразни текстове за четене, файлове за слушане и упражнения за говорене, с които курсистите няма как да не обикнат културата и езика на страната на изгряващото слънце. Част от темите, които са покрити са японски поздрави, професии, семейство, храна, различни ситуации от ежедневието и други. По отношение на граматиката и лексиката също са подготвени интересни теми като сричковите писмености катакана и хирагана, канджи, времената в японския език и други. Обучението по японски е разделено на отделни нива, съобразени с езиковата рамка.

Специализираните курсове по японски език на Езиков Център Асториа Груп осигурява отлична езикова подготовка за сфери като бизнес, медицина, хотелиерство, ресторантьорство и други, изискващи специализирана терминология. Курсовете включват ролеви игри, презентации, използване на специфична за бизнесите лексика, с което се осигурява необходимата подготовка за работа в съответната сфера.

Разговорните курсове по японски език са изключително подходящи за по-притеснителните при общуването на японски. Обучението по разговорен език включва интерактивни упражнения, симулации, разиграване на различни ситуации от ежедневието, които помагат на курсистите да се отпуснат и да придобият увереност при употребата на езика. Освен това Асториа Груп има и голяма библиотека от аудио и видео материали, които курсистите могат да използват неограничено по време на своето обучение.

Предлаганите курсове по японски език за деца и ученици са чудесна възможност за развитието на Вашето дете! Езиков Център Асториа Груп предоставя работа в малки групи, опитни преподаватели и приятна среда, които ще помогнат на Вашето дете да обикне езика. Уроците са изключително разнообразни, като включват занимателни игри, песни на японски, филми и приятни упражнения, които ще задържат вниманието на децата и същевременно направи усвояването на материала лесно за тях.

Уроците по японски език са съобразени според възрастта и езиково ниво на обучаващите се.

Курсове по Японски език - Индивидуални, групови и онлайн уроци по японски ⭐ Лидери в областта на чуждоезиковото обучение ⭐ Astoria Group

Японски език – Индивидуално и Групово обучение

 

В Езиков Център Асториа Груп ще намерите курсове по японски език, съобразени с Вашите нужди. Можете да избирате между присъствена, групова или онлайн форма на обучение. Разгледайте предимствата на Онлайн виртуална класна стая.

Също така обучението може да варира от по-общо тематика до задълбочаване в конкретна професионална област. Налични са подготвителни уроци за явяване на изпит за езиков сертификат.

Обученията по японски език са подходящи както за възрастни и ученици, така и за деца.

Групови обучения по Японски език

В страницата график бихте могли да намерите повече информация за датите на започващите групи курсове по японски език, продължителността и цената им.

Индивидуални курсове по Японски език

Защо самостоятелната форма на обучение е точно за мен?

• Осигуряване на удобно за курсиста време за провеждане на часовете.

• Възможност за хибриден модел на работа – в присъствена форма на обучение и чрез онлайн платформа.

• Опция за комбинирането на курс за езиково ниво с изучаването на специфичната лексика за конкретна професия.

• Съобразяване с индивидуалните нужди на курсиста.

Онлайн курсове по Японски език

Курсове по специализиран японски език

  • Бизнес уроци по японски за телефонни разговори
  • Бизнес уроци по японски за успешно водене на срещи / събития
  • Бизнес уроци по японски за водене на писмена кореспонденция / имейли
  • Бизнес уроци по японски за презентации
  • Бизнес уроци по японски за преговори

Предимствата на онлайн курсове по Японски език

курсове немски, курсове по немски, курсове по немски език варна, курсове по немски език, курсове немски език, курсове по немски, курсове немски език, курсове немски, немски език, курсове по немски език

курсове по английски език, обучение по английски език, курсове по английски, английски език, курсове по английски език - курсове-по-английски-език-варнаУчете, където и да се намирате

Вие решавате кога и колко бързо ще преминете през материала. Обучение и квалификация от удобството на Вашия дом.

частни уроци по английски език, Езиков Център Асториа ГрупЗадълбочени видео материали

Изчерпателни видео уроци във всеки от нашите курсове по английски език. Гарантираме, че ще се насладите изцяло на своето онлайн обучение и че всяка част от предмета е обяснена.

курсове по английски език, обучение по английски език, онлайн курс по английски а2, онлайн курс по английски b1, онлайн английски b1Комуникация с преподавател

При възникнали въпроси по време на Вашето онлайн обучение, преподавател е на Ваше разположение за да отговори на тях.

уроци по английски език, онлайн курс по английски Асториа ГрупУчите от всяко устройство

Насладете се на многобройните интригуващи възможности, без значение какво устройство използвате!

курсове по английски език, онлайн английски език, онлайн английски език за начинаещи, онлайн английски а2, онлайн руски език за начинаещи, онлайн немски език а2Пълни и задълбочени уроци + упражнения

Модулите във всички уроци по английски език са написани така, че да бъдат възможно най-подробни и лесни. Плавно преминаване през материала, като след всеки урок следват задачи за упражнение.

курсове по английски език, курсове английски език, онлайн курс по английски езикСертификатът е безплатен

Ние ще Ви предоставим сертификат за Вашия курс по английски език напълно безплатно, веднага след като завършите успешно изпита.

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top