Успешно завършили курсисти – ноември 2017

Учебен център Асториа Груп с гордост представя своите, Успешно завършили курсисти по Немски език и положили изходящ изпит отличници!

Защо да изучаваме Немски език

Германия често се нарича земя на поети и мислители. Йохан Волфганг фон Гьоте , Томас Ман, Франц Кафка, Херман Хесе са само няколко автори,чийто имена и произведения са добре познати в света. Десет Нобелови награди за литература са присъдени на немски, австрийски и  швейцарски автори. Имената на Моцарт, Бах, Бетовен, Шраус, Вагнер са неразделна част от световната музикална класика.Философите  Кант, Хегел, Маркс, Ницше  продължително влият на мисленето  на модерното общество в света. Психолозите Фроид и Юнг завинаги променят начина по които мислим за човешкото поведение.

Познавайки немски език можем да се докоснем до значимото творчество и постижения на тези и много други мислители, нобелисти, хора на изкуството, учени.

Немският език се изисква за обучение на студенти , магистри и докторанти. Много специалности днес препоръчват владеенето на немски език. Германия спонсорира финансово над 60 000 международни обмена ежегодно  на студенти, учени и  обучители.

 Знаейки немски език можете да работите в Гемания, да следвате, да специализирате, да се ползвате  от  техните добре организирани икономически и социални системи.

Успешно завършили курсисти по Немски език /месец ноември 2017/

Честито завършване на нашите отличници. Желаем Ви кураж и късмет за реализация на всички мечти, както и вяра, че хубавото тепърва предстои. Желаем Ви много успехи, усмивки и една прекрасна 2018-та година!

Имената на нашите отличници са:

  • Златина Златева Немски език А1
  • Филотея ДимитроваНемски език А1
  • Ивалина Ангеловауспешно положен TestDAF
  • Йоана ДянковаНемски език А2
  • Светослав АнгеловНемски език B1
30/11/2017

0 responses on "Успешно завършили курсисти - ноември 2017"

Leave a Message

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top