Предстоящи дистанционни групови обучения по немски език

Предвидените занятия – групови и индивидуални ще бъдат провеждани, посредством Виртуална Класна Стая (ВКС), достъп до която ще бъде предоставен на всеки наш клиент. За да се достъпи съответната ВКС е необходимо да имате на разположение интернет достъп и устройство с микрофон – настолен компютър / лаптоп / таблет / фаблет / мобилен телефон.

Индивидуалното и груповите обучения се провеждат посредством виртуална класна стая. За използване на класната стая не е необходимо да сте на територията на гр. Варна. Предоставяме Ви потребителско име и парола и в удобни за Вас часове и дни се чувате и виждате с Вашия преподавател с цел преминаване на учебния материал. Единствено е необходимо да разполагате с устройство с Flash Player и интернет връзка.

Стартират групови обучения по Немски език за начинаещи – Ниво А1, за средно напреднали – Ниво А2 и за напреднали – Нива В1 и В2. Продължителност 60 учебни часа,

👩‍🎓График ниво А1: вторник и четвъртък от 19.00 – 21.00 часа
старт 26-ти Март

🎓График ниво А2: сряда и петък от 19.00 – 21.00 часа
старт 25-ти Март

🏅График ниво В1: сряда от 19.00 – 21.00 часа и неделя 13.00 – 16.00 часа
старт 25-ти Март, продължителност 60 / 120 уч. часа

📚График ниво В2: вторник от 19.00 – 21.00 часа и неделя 10.00 – 13.00 часа
старт 29-ти Март, продължителност 60 / 120 уч. часа

Учебните материали се изпращат с куриерска фирма Еконт. Преминаване на обучението и полагане на финален изпит се осъществяват онлайн с жива връзка с преподавател в посочените часове и дни. Обучението по немски език включва:
упражнения, лексика, ролеви игри и усвояване на четирите основни умения при изучаване на чужд език: говорене, слушане, четене и писане. Обучението е съобразено с изискванията на Общо-европейската езикова рамка. Прескочете езиковата бариера с курс по немски език от #AstoriaGroup!

20/03/2020

0 responses on "Предстоящи дистанционни групови обучения по немски език"

Leave a Message

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top