Подготовка за сертификатни изпити IELTS или TOEFL

IELTS - Academic or general

Подготовка за сертификатни изпити IELTS или TOEFL

Подготовка за сертификатни изпити IELTS или TOEFL : IELTS е сертификат, който удостоверява нивото на английски на хиляди хора всяка година, като е признат от повечето университети и институции по света. Базиран е на две направления:

Academic – академичният модул е предназначен за хора, които се интересуват от висше образование в англоговоряща страна или курсове, провеждани на английски.
General – е основен модул за хора, които търсят кариерно развитие в англоговоряща страна или компания.

IELTS е единственият тест по английски език, признат от имиграционните служби на всички държави, които изискват удостоверение за езиково ниво.

Ако кандидатствате за виза за временно или постоянно пребиваване в Обединеното кралство, IELTS е един от признатите тестове по английски език за тази цел. Резултатите от IELTS се признават от над 8000 институции по цял свят, а само през изминалата година броят кандидати, явили се на изпита, надхвърлихa два милиона в глобален мащаб.

 

Експертите от Езиков Център Асториа Груп ще бъдат на Ваше разположение през целия етап от:
– насоки за кандидатстване
– помощ за успешно полагане на изпитите
– регистрация за всяка една изпитна дата
– детайлна консултация преди и след направата на желания изпит

Всеки петък / от 21.06.2019 – 30.08.2019 / – Ден на отворените врати в офиса на Езиков Център Асториа Груп / ул. Мусала 1 – бивш хотел Мусала – етаж 1, гр Варна /.

В диапазона от 21.06.2019 до 30.08.2019 година можете да заявите своето участие за безплатна консултация.

 

Защо да запиша курс за подготовка за сертификатни изпити IELTS / или TOEFL?

  1. Научаване на изпитни стратегии, които ще ви помогнат да постигнете своята максимална оценка на най-признатия международен тест по английски.
  2. Обучение от специалисти, които познават в детайли теста IELTS и ще ви дадат насоки как да извлечете максимална полза от наученото по време на обучението
  3. Получаване на обратна връзка за това с кои части на изпита се справяте добре и кои части трябва да упражнявате повече.
  4. Целенасочена работа за взимането на изпита с желаната от вас оценка, която ще ви помогне да живеете, учите и работите в чужбина.
  5. Преминаване през всеки един от компонентите на изпита, разглеждайки в детайли подводните камъни, поставени в съответния компонент, най-често срещаните грешки и важни граматични и лексикални правила.
  6. Изграждане на увереност за деня на изпита, защото ще сте преминали детайлен преговор на Английската граматика.

 

Детайлна информация за изпитните дати, може да откриете тук  или да се свържете с Нашите специалисти на посочените телефони.

Запитвания и заявки за участие се осъществяват по телефон 0895 704 234 / 0890 320 053 или имейл адрес info@astoria-academy.com

11/04/2023

0 responses on "Подготовка за сертификатни изпити IELTS или TOEFL"

Leave a Message

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top