Курсове по български език за чужденци

Езиков Център Асториа Груп предлага курсове по Български език за чужденци:

Курсове по български език за чужденци – Специално разработената ни система на обучение е изключително приспособима и способна да посрещне личните нужди на всеки ученик, независимо от езика, на който говори.

За всички възрасти, от начинаещи (A1) до напреднали (C2), ние осигуряваме адекватно съвременно обучение, насочено към всеки, който иска да научи български език.

Предлаганите от Езиков Център Асториа Груп курсове по български език за чужденци се провеждат в офиса на езиковия център, който се намира на много удобно място (виж картата на страницата с контакти). За да направят обучението най-удобно, преподавателите могат да водят обучението в офиса на студента.

Вие сте чужденец, който току-що се е преместил в България, или сте живели тук известно време и искате да можете да говорите с приятели, колеги, да пазарувате, да четете вестник или да гледате телевизия на български? За целта е нужно да посетите езиков курс. Езиков Център Асториа Груп предлага всичко необходимо – групови, индивидуални или полуиндивидуални курсове по български език за чужденци. Ние ще ви помогнем да развиете всички основни езикови умения – говорене, писане, слушане и четене, и след курса ще имате възможност да общувате на български език в ежедневието си.

 

Ето и вариантите, от които можете да избирате:

Включва най-малко 4 ученика. Курсът Ви ще продължи 2 месеца. Езикът за контакт е английски, но може да бъде немски, френски, испански, италиански, руски, гръцки или други, ако сте група от поне 4 души. Вие ще имате 2 посещения седмично, като всяко се състои от 3 учебни часа = 120 минути (1 час на обучение е 40 минути). Всяко ниво в предлаганите от нас курсове по български език за чужденци е разделено на две части – например – A1 е разделено на A1.1 и A1.2. Всяка част се състои от 60 учебни часа.

Те са проектирани за индивидуални уроци на курсове по български език за чужденци. Всеки урок се състои от 3 учебни часа = 120 минути (1 час на обучение е 40 минути). Ще имате 2 посещения седмично. Индивидуалните уроци са гъвкави по съдържание и график. Езикът за контакт може да бъде английски, немски, френски, испански, италиански, руски, гръцки и други.

Те съчетават всички предимства на индивидуален урок и групов курс. Предназначени са за студенти, които предпочитат да останат у дома, или  живеят в друг град / държава. Повече информация можете да намерите в страницата за Онлайн курсове по български език за чужденци. Онлайн уроците са гъвкави по съдържание и график. Езикът за контакт може да бъде английски, немски, френски, испански, италиански, руски, гръцки и други.

Курсове по Български език за чужденци - Индивидуални, групови и онлайн уроци ⭐ Лидери в областта на чуждоезиковото обучение ⭐ Езиков Център Асториа Груп Варна

Езиков Център Асториа Груп има богат опит със студенти от цял свят. Гарантираме успешното овладяване на литературните форми на българския език и усвояването на основните характеристики на съвременния език по време на курса за чужденци.

Нашите курсове по български език за чужденци са предназначени за всички нива в съответствие с Общата европейска рамка – от начинаещи до напреднали. Методологията на обучението се е доказала многократно през годините във всички наши български курсове за чужденци. Учениците не се ограничават до завършване само на едно ниво в Езиков Център Асториа Груп, но продължават образованието си в нашата образователна система с голям успех.

Нашите учители и преподаватели са носители на езика, ние използваме най-съвременните учебни материали и ресурси, и можете да се насладите на курса си – Български език за чужденци, в приятната и комфортна среда на нашето езиково училище, разположено в центъра на Варна.

Курсове и индивидуални уроци по общ български език за чужденци

Групови обучения

Нашият курс по общ български език за чужденци има за цел да помогне на студентите да придобият основни познания по граматика на съвременния български език, както и да гарантира усвояване на лексиката, използвана в ежедневната обществена, семейна, професионална и академична среда.

Всеки урок в провежданите от Езиков Център Асториа Груп курсове по български език за чужденци се състои от множество диалози, адаптирани статии от вестници и други подходящи източници, упражнения по граматика, упражнения по писане, четене, слушане с разбиране и подробен речник в края на всяка тема.

За сформиране на група са необходими 4 ученика с еднакви предпочитания за часове и график. Обучението продължава 2 месеца. Езикът за контакт е английски, немски, френски, испански, италиански, руски или друг. Зянятията са 2 пъти седмично, като всяко се състои от 3 учебни часа = 120 минути (1 час на обучение е 40 минути).

НивоБрой часовеЦена
A160350 лева
A260350 лева
B160370 лева
B260370 лева

Индивидуални обучения

Индивидуален пакет
ниво А1 или А2
Цена (кратък
курс - 30 уч.ч.)
Цена на часЦена
(стандартен курс - 60 уч.ч.)
-10%
Цена на час
• занятия в диапазона от
понеделник до петък между 12:00 и 17:00 часа
516 лева17 лв930 лева16 лв
• занятия със сутрешен,
вечерен или съботно/неделен график
588 лева20 лв1058 лева18 лв

Индивидуален пакет
ниво А1 или А2 за двама курсисти
Цена (кратък
курс - 30 уч.ч.)
Цена на часЦена
(стандартен курс - 60 уч.ч.)
-10%
Цена на час
• занятия в диапазона от
понеделник до петък между 12:00 и 17:00 часа
494 лева17 лв889 лева15 лв
• занятия със сутрешен,
вечерен или съботно/неделен график
544 лева18 лв979 лева16 лв

Индивидуален
пакет ниво В1 или В2
Цена (кратък
курс - 30 уч.ч.)
Цена на часЦена
(стандартен курс - 60 уч.ч.)
-10%
Цена на час
• занятия в диапазона от
понеделник до петък между 12:00 и 17:00 часа
546 лева18 лв983 лева16 лв
• занятия със сутрешен,
вечерен или съботно/неделен график
618 лева21 лв1112 лева19 лв

Курсове и индивидуални уроци по Бизнес български език за чужденци

Освен всекидневния български език, нашите студенти могат да се възползват от специализирани бизнес курсове по български език, разработени с цел да задоволи нарастващия интерес на нашите ученици към усвояване на правилната бизнес терминология. Чужденците, които работят в нашата страна, могат лесно да осъзнаят необходимостта и ползите от изучаването на български език. Това позволява свободното управление на бизнес процесите, както и провеждането на срещи и преговори директно на български език. По този начин езиковата бариера вече не е пречка за вашите бизнес отношения.

Курсът е предназначен за хора, които имат поне основни познания по общ български език и са преминали начално ниво на български език за чужденци. Бизнес курсът дава добра представа за бизнес терминологията. Всеки обучаем се третира индивидуално и обучението зависи от личните  нужди и интереси. Като се има предвид всичко това, се въвежда специфична терминология и се попълват съответните видове документи. За да се направи обучението още по-ориентирано към реалния живот, се разиграват конкретни ситуации, които могат да възникнат в ежедневните бизнес отношения.

СЕРТИФИКАТИ

След завършване на ниво български език за чужденци Езиков Център Асториа Груп провежда заключителен изпит за всеки ученик. След успешното му полагане предоставяме сертификат за владеене на български език за нивото, което студентът е придобил.

Предимства на онлайн курсове по български език за чужденци

курсове немски, курсове по немски, курсове по немски език варна, курсове по немски език, курсове немски език, курсове по немски, курсове немски език, курсове немски, немски език, курсове по немски език

Интернет достъп - Езиков Център Асториа Груп ВарнаИнтернет достъп

Това ви дава възможност да се обучавате в най-подходящото за вас време – вие определяте кога. Изберете и най-удобното за вас място – онлайн обучението може да се проведе и в дома ви!

Изобилие от изчерпателни видео демонстрации - Езиков Център Асториа ГрупИзобилие от изчерпателни видео демонстрации

Във всеки един от модулите в нашите курсове по български език имате на разположение качествено заснети и напълно изчерпателни видео уроци. Това е нашият начин да направим онлайн обучението изключително приятно за вас и същевременно изясняваме всеки аспект от взетия материал.

Връзка с преподавател - Езиков Център Асториа ГрупВръзка с преподавател

Вашият преподавател е на разположение за всичките ви въпроси относно онлайн обучението! Не се затруднявайте излишно, попитайте го.

Достъп от всяко устройство - Езиков Център Асториа Груп ВарнаДостъп от всяко устройство

Благодарение на съвременните технологии, ще можете да преминавате своите уроци в предлаганите от нас курсове и през мобилни телефони и таблети. Това предимство на обученията ни отваря много и интересни възможности пред вас – насладете им се!

Подробни и пълни уроци + упражнения - Езиков Център Асториа ГрупПодробни и пълни уроци + упражнения

Направили сме уроците, към Вашите курсове по български език, максимално ясни и изчерпателни. Всичко в тях се случва „стъпка по стъпка“, придружено с подходящото онагледяване. А междувременно сме се погрижили и за вашата практическа работа.

Безплатен сертификат - Курсове по Български език за чужденци от Езиков Център Асториа ВарнаБезплатен сертификат

За разлика от много наши колеги, ние ще ви издадем сертификат за преминатите курсове по български език абсолютно безплатно! Той ще е на ваше разположение веднага, след като преминете успешно обучението си!

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top