Курсове по английски за деца

курсове по английски за деца, обучение за деца курсове за деца английски за деца Асториа Груп

Курсове по английски за деца - Инвестирайте в бъдещето на своето дете

Предлаганите от Езиков Център Асториа Груп курсове по английски за деца и ученици са специално разработени по методология, която е съобразена със специфичния начин на учене за съответната възраст. Нашите опитни преподаватели влагат много страст и желание в преподаването на английски език и са експерти в методите на обучение за деца.

Уверената употреба на английски език може да осигури на децата предимство в училище и да им помогне да се възползват максимално от бъдещите възможности за образование, квалификации и кариерно развитие.  Изграждането на любов към чуждите езици в нашето дете трябва да започне от най-ранна възраст и да се разраства през годините. Езиков Център Асториа Груп се стреми да предлага високо качество на обучение посредством игри, забавления и натрупване на знания. В страницата график можете да проверите за стартиращи групи

курсове по английски за деца, курсове по английски език за деца, обучение за деца в предучилищна курсове за деца английски за деца Асториа Груп

 Групи Предучилищна подготовка

Провежда се 2  седмично и включва разнообразни и занимателни учебни дейности, които приобщават децата към културата и звученето на английския език. Целта на всички курсове по английски за деца е създаването на основен речников запас, развиване на говорните и слухови умения.

В програмата са заложени стихчета и игри, всички на английски език, които са интересни и забавни за малките ни ученици. В обучението по английски език са включени и множество английски песни под ръководството на квалифициран преподавател и игрови занятия, които по естествен начин се превръщат в знания по английски за цял живот. Децата правят своите първи стъпки в общуването на английски език.

Научете повече

 Групи от 1 до 2 клас

Децата се разпределят в отделни групи, в зависимост от възрастта и езиковата си подготовка. Занятията се провеждат 2 пъти седмично и включват разнообразни и занимателни учебни дейности, които приобщават децата към културата и звученето на английския език. Целта на всички курсове по английски за деца е създаването и надграждането на основен речников запас, развиване на говорните и слухови умения, както и първи стъпки в писането на Английски език.

Игровите занятия, които по естествен начин се превръщат в знания по английски за цял живот, приказките които се пресъздават по време на обучението, помагат на децата да направят своите първи стъпки в четенето и писането на английски език.

Учебниците, които нашите преподаватели са подбрали, са занимателни, забавни на водещи английски издателства.

Научете повече

курсове по английски за деца, курсове по английски език за деца, обучение за деца курсове за деца английски за деца Асториа Груп kursove za deca

курсове по английски за деца, курсове по английски език за деца, обучение за деца курсове за деца английски за деца Асториа Груп angliiski za deca

 Групи от 3 до 4 клас

Децата се разпределят в отделни групи, в зависимост от възрастта и езиковата си подготовка. Занятията се провеждат 2 пъти седмично и включват разнообразни и занимателни учебни дейности, които приобщават децата към културата и звученето на английския език. Целта на този курс по английски език за деца е създаването и надграждането на основен речников запас, развиване на говорните и слухови умения, както и първи стъпки в писането на Английски език при децата, които не са изучавали Английски до момента и надграждане на вече наученото при децата с познания по езика.

От света на буквите до света на граматиката, децата в тази ранна училищна възраст учат английски език посредством игрови упражнения и весели, увлекателни занимания. Всички курсове по английски за деца се водят съобразно най-новите системи на водещи английски издателства.

Научете повече

 Групи от 5 до 6 клас

 

Да се привлече и задържи вниманието на тийнейджърите е трудна задача. Но нашите преподаватели го правят с лекота. Темите, изучавани по време на всички курсове по английски език за ученици, са съобразени с интересите на съвременните тийнейджъри, мотивират ги да участват в дискусии на английски език и да развиват говорните си умения. Курсистите натрупват солиден речников запас и овладяват тънкостите на английската граматика без да се отегчават.

Децата се разпределят в отделни групи, в зависимост от възрастта и езиковата си подготовка. Занятията се провеждат 2 пъти седмично.

Научете повече

курсове по английски за деца, курсове по английски език за деца, obuchenie za deca angliiski za deca обучение за деца

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top