Конкурс – Писателите на Варна

Конкурс – Писателите на Варна

6 минути четене на книга намаляват стреса с 68%. Изследването е проведено от учени от University of Sussex. Д-р Люис обяснява това така: „Да се потопиш в една книга, да се изгубиш в нея, е висша форма на релаксация за ума и духа. И няма значение каква книга четете, стига да ви въздейства.“

Асториа Груп стартира ежемесечни четения на лично творчество – „Конкурс – Писателите на Варна. Всяка трета събота на месеца, желаещите могат да покажат своя талант (като участник) или да подкрепят свой приятел (като публика)  в уникалната вечер на организирания от Езиков Център Асториа Груп „Конкурс – Писателите на Варна“ . Необходимо е да резервите своето място и участие с позвъняване на 0890 320 053.

 

[evotx_btn btn_txt=“Купи билет“ id=“131066″ date_time=“yes“ location=“yes“ ]

 

Всеки участник може да представи до 3 творби – поезия и до 2 проза. Текстът е допустимо да бъде както лично творчество, така и чуждо на български и/или на чужд език. Устното изложение не следва да превишава 15 минути. Молим да имате предвид, че циничната или непристойна реч няма да бъде толерирана.  Всеки участник следва да е навършил 15 години.

1. Регламент за участие:

  1. Тематични ограничения няма.
  2. Участниците да са на възраст до 19 години.
  3. Изпращайте до три непубликувани стихотворения / до два непубликувани разказа
  4. Авторите да представят кратки биографични данни – трите имена и рождена дата, адрес, телефон, ел.поща.
  5. Краен срок за представяне на творбите – 15 юли 2020 г.

2. Направления:

Конкурс – Писателите на Варна ще се проведе в следните направления: 

  • стихотворения
  • разкази

Творбите изпращайте до 15.07.2020 на адрес:

гр. Варна – 9000, ул. „Мусала” № 1, Езиков Център Асториа Груп,
за „Конкурс Писателите на Варна“

или

на електронна поща: info@astoria-academy.com

Конкурс - Писателите на Варна Езиков Център Асториа Груп

🏫Място на провеждане: Варна, ул. Мусала 1, етаж 1 / срещу Валентина /

📅Дата и час: 18.07.2020 от 18.00 часа

Вход за участник – 10 лв.

Вход за публика – 5 лв.

Включена напитка по избор – вино, кафе, сок

📜 Награди за 🏆Първо, Второ и Трето място🏆 – луксозен печат на стихосбирка, съдържаща личното творчество на участника във формат А5 с твърди корици

Програма:

18:00 – Представяне на творбите от Направление Конкурс – Писателите на Варна – „Стихотворение“ – литературно четене. Публиката оценява на принципа на тайно гласуване.

19:00 – Обявяване на победителите по Направление Конкурс – Писателите на Варна – „Стихотворение“. Награждаване.

19:20 – Представяне на творбите от Направление Конкурс – Писателите на Варна – „Разказ“ – литературно четене. Публиката оценява на принципа на тайно гласуване.

20:20 – Обявяване на победителите по Направление Конкурс – Писателите на Варна – „Разказ“. Награждаване.

 

 

За да бъдат открити талантите, без значение от тяхната възраст, е необходима спокойна обстановка, доверие и забавление. Правата върху творбите принадлежат единствено на техните автори. Организацията на това събитие е малък жест към неоткритите таланти и огромна стъпка за тяхното развитие.

За притеснителните автори може бъде осигурен говорител /следва да бъде заявено при записване на участието/. Не забравяйте: Четенето е любов! Четенето е духовно преживяване! Четенето е спокойствие, стил и бягство от реалността! Писането е вътрешен импулс и приключение!

Резервирайте своето място до ден преди събитието с позвъняване на 0890 320 053
[evotx_btn btn_txt=“Купи билет“ id=“131066″ date_time=“yes“ location=“yes“ ]

NB: След крайното класиране, победителите се награждават с талон за печат на лична новела. Асториа Груп поема отговорността за печат на новелата до 3 седмици след конкурса. Предвиденият срок ще бъде използван за форматиране на корици и тяло на новелата, съобразно изискванията на победителите.
Победител се излъчва при минимум пет участника в предизвикателството. Основният критерий е класирането на участниците след преброяване на гласовете на публиката.

 

30/06/2020

0 responses on "Конкурс - Писателите на Варна"

Leave a Message

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top