КИТАЙСКИ ЕЗИК

Курсове по Китайски език

Езиков Център Асториа Груп предлага следните курсове по Китайски език:

С уроците на Асториа Груп ще имате възможност да се научите как да четете, пишете и обсъждате текстове на китайски език. Част от темите, през които ще преминете, са свързани с ежедневието на човек – семейство и приятели, правене на резервации, храна, култура и много други. Нашият начин на преподаване цели да задържи вниманието на курсистите през целия период на обучение, с което им помага да подобрят и надградят уменията си да комуникират. Предлагаме курсове по китайски език, различни нива, които са съобразени с обща европейската езикова рамка.

Благодарение на специализираните курсове по китайски език на Езиков Център Асториа Груп ще можете успешно да навигирате с езика в професионалните среди. Специализираният китайски е точният избор, ако искате да овладеете специфичната терминология в сфери като бизнеса, медицината, хотелиерството, ресторантьорството, както и в области, изискващи технически познания. Можете да получите съдействие и при подготовката за изпит за сертификат. По време на обучението се използват примери и диалози от реални ситуации, презентации и ролеви игри, които ще Ви дадат необходимата подготовка за вашата професионална реализация.

Езиков Център Асториа Груп подготвя успешно курсисти за употребата на езика в различни професионални сфери. Независимо дали ви трябва Бизнес Китайски, Китайски в хотелиерството и ресторантьорството, Технически Китайски, Медицински Китайски или подготовка за сертификационен изпит, ние ще Ви помогнем. Предлаганите курсове по китайски език са базирани на комуникативния метод, с ролеви игри, презентации и разговори, Вие се подготвяте за динамичния и конкуретен свят на бизнеса.

Помогнете на своите деца да развият умения си като ги запишете на езиков курс! Децата имат невероятната способност да учат бързо, а предлаганите курсове по китайски език са чудесна възможност да използват този потенциал. От Езиков Център Асториа Груп предлагаме обучение за деца и ученици съобразено с техните нужди. Уроците по китайски включват упражнения, които задържат интереса и вниманието на децата през цялото време. Чрез комбинацията от игри и учебния процес, обучаващите се лесно усвояват материала на китайски език.

Курсове по Китайски език - Индивидуални, групови и онлайн уроци по китайски ⭐ Лидери в областта на чуждоезиковото обучение ⭐ Astoria Group

Китайски език – Индивидуално и Групово обучение

 

В Езиков Център Асториа Груп ще намерите курсове по китайски език, съобразени с Вашите нужди. Можете да избирате между присъствена, групова или онлайн форма на обучение. Разгледайте предимствата на Онлайн виртуална класна стая.

Също така обучението може да варира от по-общо тематика до задълбочаване в конкретна професионална област. Налични са подготвителни уроци за явяване на изпит за езиков сертификат.

Обученията по китайски език са подходящи както за възрастни и ученици, така и за деца.

Групови обучения по Китайски език

В страницата график бихте могли да намерите повече информация за датите на започващите групи курсове по китайски език, продължителността и цената им.

Индивидуални курсове по Китайски език

Защо индивидуалното обучение по китайски език е добра идея?

• Гъвкав график при избора на дати за уроците.

• Акцентиране върху материала, върху който имате желание да наблегнете.

• При желание, опция за комбиниране на изучаването на китайски език по общата езикова рамка и усвояването на професионални термини.

• При желание, съчетаване или избор между онлайн и присъствено обучение.

Онлайн курсове по Китайски език

Курсове по общ китайски език

  • Онлайн курс по китайски език за начинаещи ниво А1
  • Онлайн курс по китайски език ниво А2

Курсове по специализиран китайски език

  • • Бизнес уроци по китайски за телефонни разговори
  • Бизнес уроци по китайски за успешно водене на срещи / събития
  • Бизнес уроци по китайски за водене на писмена кореспонденция / имейли
  • Бизнес уроци по китайски за презентации
  • Бизнес уроци по китайски за преговори

Предимствата на онлайн курсове по Китайски език

курсове немски, курсове по немски, курсове по немски език варна, курсове по немски език, курсове немски език, курсове по немски, курсове немски език, курсове немски, немски език, курсове по немски език

курсове по английски език, обучение по английски език, курсове по английски, английски език, курсове по английски език - курсове-по-английски-език-варнаУчете, където и да се намирате

Вие решавате кога и колко бързо ще преминете през материала. Обучение и квалификация от удобството на Вашия дом.

частни уроци по английски език, Езиков Център Асториа ГрупЗадълбочени видео материали

Изчерпателни видео уроци във всеки от нашите курсове по английски език. Гарантираме, че ще се насладите изцяло на своето онлайн обучение и че всяка част от предмета е обяснена.

курсове по английски език, обучение по английски език, онлайн курс по английски а2, онлайн курс по английски b1, онлайн английски b1Комуникация с преподавател

При възникнали въпроси по време на Вашето онлайн обучение, преподавател е на Ваше разположение за да отговори на тях.

уроци по английски език, онлайн курс по английски Асториа ГрупУчите от всяко устройство

Насладете се на многобройните интригуващи възможности, без значение какво устройство използвате!

курсове по английски език, онлайн английски език, онлайн английски език за начинаещи, онлайн английски а2, онлайн руски език за начинаещи, онлайн немски език а2Пълни и задълбочени уроци + упражнения

Модулите във всички уроци по английски език са написани така, че да бъдат възможно най-подробни и лесни. Плавно преминаване през материала, като след всеки урок следват задачи за упражнение.

курсове по английски език, курсове английски език, онлайн курс по английски езикСертификатът е безплатен

Ние ще Ви предоставим сертификат за Вашия курс по английски език напълно безплатно, веднага след като завършите успешно изпита.

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top