Въвеждане на противоепидемични мерки

👨‍🏫 Към днешна дата се предприемат следните извънредни мерки за провеждане на обучение по чужд език и извънкласни дейности от Езиков Център Асториа Груп

😷  – всички обучения ще бъдат провеждани, посредством Виртуална Класна Стая (ВКС), достъп до която ще бъде предоставен на всеки наш клиент. За да се достъпи съответната ВКС е необходимо да имате на разположение интернет достъп и устройство с микрофон – настолен компютър / лаптоп / таблет / фаблет / мобилен телефон.

👩‍🎓 Апелираме гражданите да използват електронните услуги с цел недопускане и ограничаване разпространението на коронавируса.

🌐 Процесите при административното обслужване на всички Наши курсисти продължава. Служители на офиса на ул. Мусала 1, които ще приемат Вашите запитвания може да достъпите посредством електронните информационни канали: имейл info@astoria-academy.com както и телефон за връзка +359890 320 053 за запитвания и записвания. 

📚 Хоум офис режим за всички служители на фирмата също влиза в сила от 28.11. Гореспоменатият режим е с продължителност до 21.12 включително със заповед издадена от Министерството на здравеопазването.

Може да се запознаете с ползите на Виртуалната класна стая на следния линк:

11/04/2023

0 responses on "Въвеждане на противоепидемични мерки"

Leave a Message

АСТОРИА ГРУП

Казват, че има много начини да научим чужд език, но това е маркетингова стратегия. Ние знаем - за да проговорим е нужно време и спокойна обстановка, нужни са упражнения и преговор, необходим е специален подход към всеки клиент.

ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

Нови курсове

top